Andrea Rudolph afslører: Det har 'Vild med dans' ændret for mig

For Andrea Elisabeth Rudolph var det en stor omvæltning at trække i en kjole, da hun startede som værtinde tilbage i 2005.

Den tidligere 'Vild med dans'-vært Andrea Elisabeth Rudolph var i fredags iklædt én af sine gamle 'Vild med dans'-kjoler, da hun medvirkede som gæstedommer i programmet.

LÆS OGSÅ: Lotte Kejser deler voldsomme billeder: Kæmpe blåt øje

Og selvom vi har været vant til at se den tidligere vært stå i smukke kjoler fredag efter fredag, så var netop den mundering noget, hun lige skulle vænne sig til, da hun startede som værtinde tilbage i 2005.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her er Sebastian Bulls private kærlighed

- Det var en stor omvæltning det der med at få en kjole på, siger hun og tilføjer:

- Men det er bare sådan helt personligt for mig selv, fordi jeg havde været så meget en jeans-pige førhen, så 'Vild med dans' åbnede helt klart noget med kjoler for mig, beretter hun.

Artiklen fortsætter under billedet:

Andrea Elisabeth Rudolph
Andrea Elisabeth Rudolph

Tilbage i 'Vild med dans'?

For nylig afslørede Sara Grünewald, at hun stopper som vært efter den nuværende sæson, men Andrea har efter eget udsagn ikke gjort sig overvejelser om at vende retur som værtinde.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers bekymrede børn: Usikker fremtid

- Det er slet ikke en tanke, jeg har gjort mig, lyder det kortfattet fra iværksætteren, der dog understregede, at det var nostalgisk at vende tilbage som gæstedommer i programmet.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex viser maven frem: Skøn babybule

Vi skal heller ikke gøre os forhåbninger om, at Andrea Rudolph deltager i programmet som nydanser.

- Jeg tror ikke, jeg kunne finde på at danse med i programmet - det tør jeg simpelthen ikke. Det er jeg ikke modig nok til, afslutter hun.