Anders og Torben i store problemer: - Det kniber sgu med det

Det er ikke lutter lagkage for de to tvillinger, der er i fuld gang med at filme den kommende sæson af dokumentarserien 'Anders og Torben'.

HER&NU har tidligere skrevet om, at tvillingerne fra Holstebro gør tv-comeback i form af en helt ny sæson af den populære dokumentarserie 'Anders og Torben'.

Den lille produktion bag programmet, bestående af tre TV 2-medarbejdere, har i en lang årrække fulgt de to 54-årige herrer med kameraer rundt i Danmark og andre dele af verdenen, og nu gør de det altså igen.

LÆS OGSÅ: Er Kasper Hjulmand og Morten Hjulmand i familie?

- Det er sjovt nok, vi hygger os med det. Det er jo de samme, der har lavet det hele. Det er nok også derfor, vi fortsætter med det, fordi vi kender hinanden så godt, og vi fungerer godt sammen, siger tvillingerne i kor til HER&NU.

De gæve gutter løfter da også sløret for, hvad der kommer til at ske i den nye sæson, men det er altså ikke lutter lagkage bag kulisserne for de to.

Tvillingerne har som bekendt en forkærlighed for Thailand. De har begge kærester derfra, og så er de i gang med et stort projekt derovre, hvor de er på jagt efter en ny lokation til deres restaurant.

Netop sidstnævnte volder tvillingerne store problemer.

- Det er ikke så nemt at finde noget, der passer os, fortæller de og uddyber:

- Det kniber sgu med det. Det største problem er, at det vi har været ude at se på enten er for småt, eller også er det meget stort, eller også er der ingen parkeringsplads, eller også er der en kæmpe parkeringsplads.

LÆS OGSÅ: Dan Andersen: Søgte hjælp for datterens skyld

Sæson 10 af TV 2's dokumentarserie 'Anders og Torben' er endnu ikke programsat, men forventes at blive sendt sidst på året.