Anders Matthesen afslører: Åben for en 3'er

Anders Matthesen, 46, var til premieren på 'Ternet Ninja 2' i Imperial trukket i ninjatøjet præcis som i 2018, hvor den første film i rækken havde premiere. Hvorvidt det bliver en trilogi, vil den populære komiker ikke afvise.

– Det skal blive ved med at kilde en nerve, men jeg ville lyve, hvis jeg ikke havde tænkt over nogle idéer til, hvordan det kunne slutte af, men dermed ikke sagt, jeg arbejder på en tre’er, fortæller Anders til HER&NU.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Artiklen fortsætter under videoen, som er fra Amalie Szigethys 30 års fødselsdag.

Hvad Anders dog har arbejdet på for nylig er en ny bog, der udkommer den 7. oktober.

– Jeg blev færdig med min bog 'Livsstil er en livsstil' i går aftes, og den bliver virkelig god. Det har været mit lille Corona-projekt, fortæller Anders og beskriver sit nye tiltag.

– Der er så mange falske profeter og coaches derude, hvor jeg tænker, “det er på tide, jeg træder i karakter”. Jeg ønsker at gøre folk lykkelige, så det er en hurtig guide til, hvordan man finder lykke i livet, forklarer Anders, der ikke vil betegne sig selv som en profet, men næsten.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

– En ægte profet er måske så meget sagt, men jeg er en livsstilscoach af guds nåde. Jeg tror, bogen bliver fremtidens konfirmationsgave. Det hele er min egen praksis, mit eget syn på livet, mine egne guldkorn og værktøjer samlet under en paraply. Det bliver godt, slår han fast.

Selvom Anders nu også kan kalde sig livsstilscoach, er han ikke færdig med den komik, han blev kendt for.

– For første gang i lang tid har jeg linet noget hygge-stand-up op. I efterårsferien optræder jeg på Fanø seks aftener i træk. Jeg synes, jeg har en masse små jokes på min diktafon, som jeg gerne vil i gang med, afslører den populære komiker, der er kendt for sit altid skarpe sprogbrug.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?