Ærlige Helena Witt: Min værste fjende

TV 2-stjernen vil gøre op med de hårde ting, hun i årevis har fortalt sig selv.

Siden hjemkomsten fra sæson to af 'Bachelor', hvor Helena Witt fandt kærligheden i Kasper Skak, har hun gjort sig karriere på Instagram, hvor hun flittigt deler ud af stort og småt.

Det er dog ikke alt, hun har delt med sine knap 70.000 følgere - indtil nu.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager afslører: Sygemeldt med stress

I et hudløst ærligt opslag kommer man nemlig helt tæt på TV 2-kendissen, der deler sin allerstørste usikkerhed.

- Din krop har været din værste fjende, lige siden du kan huske det. Du var den første i klassen til at gå med bh, og trods dine 160 centimeter kunne du føle dig stor. Du har snakket grimt til dig selv og slået dig selv i hovedet, når du har taget på eller sågar mærket en overdrevet mæthed, skriver Helena til sig selv og fortsætter:

- Du har dage, hvor dine “fejl” overskygger alt. Også alt det gode, du har. Du siger til dig selv, at du ville være mere inspirerende og fascinerende, hvis du var tyndere.

Opslaget er flankeret af en række billeder, hvoraf den første halvdel er dem, hun fra start havde lyst til at vise frem, mens de sidste er dem, hun normalt ville have skrottet, fordi de ikke skulle se dagens lys.

LÆS OGSÅ: Efter bruddet fra Diez: Nu er det hele væk

- Det mest sindssyge af det hele er, at det er mig på alle billederne. Ingen er mere rigtige end andre. Jeg har brug for at vise det her til jer, og kan mærke jeg hviler mere i min krop, og jeg har endnu mere brug for at sætte ord på det. Jeg bilder mig selv ind, at jeg bidrager positivt til den perfekthedskultur, Instagram sommetider kan være katalysator for, skriver Helena og tilføjer:

- For at være helt ærlig, har den her platform indirekte påvirket mig og mit syn på min krop, og det er ikke altid på den positive måde. Min profil skal ikke være en kropspositivisme profil, men jeg synes sgu alligevel, det klæder mig at hoppe ud, hvor jeg ikke rigtig kan bunde. Som nu.