Kasper og Helena giver gode råd til nye 'Bachelorette'-deltagere

TV 2-parret er ikke i tvivl: Det er det hele værd.

For nylig kunne TV 2 løfte sløret for de to nye bachelorettes til seerhittet af samme navn, Lissa og Sofie, der skal forsøge at finde kærligheden blandt en folk håbefulde bejlere for rullende kameraer.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver afslører: Afviste 'X Factor'

Nogen, der har god erfaring med det, er Kasper Skak og Helena Witt, der som bekendt fandt sammen i pendanten 'Bachelor'.

De har da også masser af gode råd at dele ud af til de kommende bachelorettes og bejlere, da HER&NU/Realityportalen møder dem på den røde løber til Prime-programmet 'LOL: Den der ler sidst'.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh Andersens tumulte år: Var langtidssygemeldt

- Det lyder så sygt banalt, men man skal virkelig have sig selv med, lyder det fra Helena, der fortsætter:

- Og glem, at der er kameraer på, for ellers får du ikke så meget ud af. Så bliver det for nervøst og for usikkert.

Selvom han kun har prøvet at spille hovedrollen i programmet, har Kasper Skak da også et godt råd med på vejen til gutterne, der skal bejle til kvinderne.

- Det vigtigste er selvfølgelig, at man skal tage det som en oplevelse, men det er også utrolig vigtigt, at man ikke har nogle skeletter i skabet i forhold til nogle gamle kærester, eller hvad det nu kan være, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Jackie forklarer: Derfor er jeg flyttet

- Man skal være et sted, hvor man er klar til at tage sådan en ny, stor oplevelse ind. Det, synes jeg, også man skylder de to kvinder.

Og her er hans udkårne enig - faktisk mener Helena, man skylder meget mere end det:

LÆS OGSÅ: Josephine Park skal skilles

- Det lyder måske sygt, men jeg synes også, man skylder hele Danmark det, fortæller hun og uddyber:

- Man frarøver jo også en plads fra en, der måske rigtig gerne vil afsted. Så man skal virkelig være klar til at give noget af sig selv.

LÆS OGSÅ: Amalie og Mikkel sammen på rød løber: Jeg har fået mundkurv på

Selvom det formentlig for mange vedkommende kan virke grænseoverskridende at date til offentlig skue, så er Kasper dog klar i spyttet, når det kommer til, hvorvidt det kan betale sig.

- Kærligheden kan jo være svær at finde, men det er det værd - for den er mulig at finde i sådan et program, forsikrer han.