Irina bekræfter 'Paradise'-deltagelse: Det føles helt rigtigt

Irina var ikke i tvivl, da hun fik tilbudt en billet til Mexico af TV3.

Af Louise Vilsbøl - 27. februar 2018 kl. 13:50

I går var der forpremiere på den nye sæson af ‘Paradise Hotel’, som kan ses på TV3 fra i aften. Her dukkede Irina Olsen op på den røde løber, og nu bekræfter hun, at hun deltog, fordi hun også er med i den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Irina afslører planlagt graviditet
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
– Wow, hvor havde jeg det sjovt igår, og jeg har sådan glædet mig til at afsløre det her. Jeg er nemlig med i denne nye sæson! Det er altså mange år siden, at jeg har været med i reality-shows, så det her er helt specielt, og I ved også, hvor overvejende jeg er med ting. Det føltes altså helt rigtigt at tage derned, og jeg synes selv, at det var pretty godt gået af mig, da jeg var nede i Mexico, at jeg kunne holde det hemmeligt for alle, skriver Irina på sin blog.
Helt hemmeligt har det dog ikke været, idet det allerede i december kom frem, at Irina dukker op på hotellet i den nye sæson. Hun skal fungere som mentor for pigerne på hotellet, når der skal afholdes Miss Paradise. Efter en kort gæsteoptræden forlader Irina igen hotellet.
LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor fik jeg luder-tatovering