'Paradise'-babe afslører: Derfor fik jeg luder-tatovering

Hun var ikke engang fuld, da hun fik den lavet – men Cecilie fortryder alligevel ret meget sin tatovering nu.

Af Louise Andersen - 28. februar 2018 kl. 7:25

Cecilie er én af de helt nye ‘Paradise Hotel’-deltagere. Hun er ikke en del af startcastet, og det betyder, at vi det endnu ikke er til at sige, hvornår hun tjekker ind på hotellet. Til snigpremieren afslørede hun, at hun er allermest spændt på, hvordan folk bag tv-skærmene tager imod hendes ret vanvittige tatovering.
–  Jeg har fået tatoveret ‘luder’ på spansk på røven, fortæller Cecilie til Realityportalen.dk forud for snigpremieren på første afsnit af ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Sådan en tatovering er nok ofte noget, man er uheldig at få tatoveret i en kæmpe brandert, når man er med vennerne i Sunny Beach, men sådan foregik det altså ikke for Cecilie.
– Jeg ville gerne sige, at jeg havde drukket den dag, men det havde jeg faktisk ikke engang. Jeg fik den lavet i sommers, så den er jeg rigtig spændt på, hvad folk siger til. Det var en god veninde og jeg, vi fik en spontan idé. Så kørte vi ind til København, og så tog vi forbi den lokale, og så fik begge to tatoveret det på røven, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet
LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ny sæson af ‘Forsidefruer’?
‘Puta’ på numsen er dog ikke ligefrem noget, Cecilie er stolt af at rende rundt med den dag i dag.
– Jeg fortryder rigtig meget, at jeg har fået skrevet det. Jeg ved ikke, om jeg synes det er fedt at gå rundt og have ‘puta’ skrevet på røven, men altså. Det er jo en god historie, griner hun.
Du kan du se hele interviewet med Cecilie øverst, hvor hun også fortæller, hvad hun har sagt til sine venner, hun lavede, når nu hun ikke kunne afsløre, at hun i virkeligheden var i Mexico på ‘Paradise Hotel’. 
LÆS OGSÅ: Linse om Bed & Breakfast: Didde blev pisse sur
LÆS OGSÅ: Danske realitydeltager taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø