Irina afslører planlagt graviditet

Inden længe er der forhåbentlig babyfødder på vej hos Irina og kæresten Morten.

Af Louise Vilsbøl - 7. december 2017 kl. 11:30

I mere end et år har det været et fast spørgsmål, når Irina Olsen mødte journalister på den røde løber, ved events eller andre steder, om hun snart skal have nummer to. Svarene har svinget lidt, men der har aldrig været en graviditet at afsløre eller konkrete planer om at gøre Allessia til storesøster, før nu.
– Allessia bliver 3 år til marts og personligt, så er det præcis den alder, hvor jeg forestiller mig, at hun får glæde af en lillebror eller en lillesøster på sigt. Vi tænker, at vi muligvis ikke skal have 3 børn (man skal aldrig sige aldrig), og jeg er indstillet på at gå igennem det hele igen, men jeg har behov for den rette planlægning i min situation, skriver Irina på sin blog og fortsætter:
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-Simone har fået nye bryster
– Jeg er nødt til at være realistisk, eftersom jeg kan risikere at have samme graviditet som første gang, hvilket ikke var en god oplevelse for mig, toppet med en lettere traumatiserende fødsel. Anyhow, jeg har virkelig tænkt, at 2018 vil være et godt år at blive gravid. Vi har et stort hjem, Allessia er blevet ældre, og vi har venner og familie tættere på, for vi har valgt at blive boende i Danmark. Jeg har udover det styr på mit shit i forhold til, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid med Allessia, så det er faktisk tæt på perfekt.
Under sin første graviditet havde Irina konstant kvalme og ubehag i de 9 måneder, det nu engang varede. Derfor er det vigtigt for hende, at der er tid til, at hun kan trække stikket og slappe af, hvis det er det, graviditeten kræver. Desuden vil hun have plads til at nyde sin baby fremfor at arbejde konstant, som hun gjorde første gang.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Derfor er vi ikke blevet gift
Den smukke blogger og måske kommende mor til to har dog en masse projekter i begyndelsen af 2018, men nu har hun sat tid på, hvornår der er planer om en baby.
– Så nu har jeg allerede skrevet det ind i min kalender for 2018, juli/august måned – GET PREGNANT, skriver hun på bloggen.
Allessia kan altså se frem til at blive storesøster i marts/april 2019, hvor hun fylder 4 år, hvis alt går efter Irinas plan.
Læs hele blogindlægget HER.
LÆS OGSÅ: Irina om babydrømme: Morten får flere børn, hvis …
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Takkede nej til populært TV3-program