Irina afslører: Her skal vi giftes

Irina og Fautix har fundet et smukt sted i Nordsjælland, der skal danne rammerne for deres kommende kærlighedsfest.

Af Katja Gasiorowski - 26. juni 2019 kl. 20:55

Efter at have været sammen i omkring 5 år ringer bryllupsklokkerne endelig for Irina og Morten ’Faustix’ Olsen meget snart.
Lokationen for brylluppet er der i hvert fald kommet styr på, og Irina viser glædeligt stedet, der skal danne rammerne for deres kærlighedsfest, frem på sin Instagramstory.
LÆS OGSÅ: Irina om sin rolle i TV 2-serie: Én ting gjorde mig nervøs
– Det er her, vi skal giftes. Er her ikke flot? Spørger ’Beautybossen’ Irina retorisk, mens huns står foran et kæmpemæssigt spejl i en overdådig spisesal.
– Så er der kommet lidt mere styr på ’the Olsen wedding’, som bliver afholdt lige her; Sophienberg Slot. Vi har fundet en dato, hvilket er kæmpe fremskridt, siger hun i næste video.
LÆS OGSÅ: WOW! For 2500 kroner kan du lære ALT fra Irina
Præcis hvornår de to bliver smedet sammen, har Irina endnu ikke meldt ud endnu, men noget kunne tyde på, at det godt kunne blive inden længe på det smukke slot ved Rungsted Kyst.
Tidligere på måneden skrev Irina nemlig på parrets fælles Intagramprofil, theolsenshome, at hun og Morten er i fuld gang med at planlægge brylluppet, og at det sker med hjælp fra bryllupsplanlæggere fra Nordic Planners.
LÆS OGSÅ: Irina indrømmer: Jeg glemte at hente min datter

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Daniel frier til Glennie fra ‘De Unge Mødre’ på Jensens Bøfhus.

LÆS OGSÅ: Irina bryder sammen for rullende kameraer

Forlovet på ny

Mens det første møde med bryllupsplanlæggerne er blevet optaget til anden sæson af ’Beauty Bosserne’, kom man som seer i første sæson af ’Beauty Bosserne’ med, da Morten, også kendt som DJ Faustix, faldt på knæ og bad om Irinas hånd.
LÆS OGSÅ: Irina og Morten åbner hjemmet: Kom helt tæt på kendisparret
– Morten var nede på knæ på en rooftop restaurant, hvor der var udsigt over hele byen. Det var magisk, og jeg havde slet ikke set det komme. Og ringen er bare sååååå flot, fortalte en lykkelig Irina til Realityportalen i november lige efter frieret i Milano.
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier Morten til Irina
Men det er faktisk anden gang, at parret, som sammen har datteren Allessia, er forlovet. I 2015 blev de både forældre og forlovet første gang, men i starten af 2018 brød parret forholdet og dermed forlovelsen på grund af DJ’ens alkoholmisbrug, som havde taget til de seneste år.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Sådan fandt Morten og jeg sammen igen
Senere samme år fandt parret dog sammen igen, og tog den store beslutning om at købe et hus i Nordsjælland for at få mere plads til arbejdet og til at udvide familien. I år håber realitybaben at tage de næste store skridt i forholdet, nemlig at blive gift og gravid igen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-mor afbryder forlovelsen: Jeg er knust