Irina indrømmer: Jeg glemte at hente min datter

Irina ville gerne have mere tid sammen med sin datter, men det er ikke nemt.

Af Louise Vilsbøl - 25. februar 2019 kl. 13:03

I aftenens afsnit af ‘Beauty Bosserne’ åbner Irina op for den balancegang, det er at være selvstændig influencer og så at være mor til datteren Allessia.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud om frieri: Det var magisk
– Jeg ved godt selv, at jeg er en god mor. Allessia kommer løbende og siger “Mor, jeg elsker dig”, og hun gør det næsten hver dag, så jeg tænker, at et eller andet må jeg jo gøre rigtigt, fortæller Irina og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Sådan fandt Morten og jeg sammen igen
– Jeg ville simpelthen ønske, at jeg kunne få mere tid med Allessia, for lige nu har det været sådan, at jeg måtte arbejde fra morgen til aften og nogle gange også nat. Og så har jeg ikke bare været en dårlig mor, jeg har også været hende den trætte mor, som har givet hende forkert tøj på og noget forkert med i madpakken, og glemt – jeg har ikke glemt, at hun skulle hentes, kun en gang, you get the point.
Se det ærlige klip herunder, og se med i aften i ‘Beauty Bosserne’ kl. 21.00 på Kanal4 og DPlay.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
LÆS OGSÅ: Er Geggo gravid? Nu giver hun svaret