WOW! For 2500 kroner kan du lære ALT fra Irina - Her & Nu

WOW! For 2500 kroner kan du lære ALT fra Irina

Irina Olsen inviterer sine følgere til masterclass, hvor hun vil dele sine tips og tricks inden for make up og sociale medier.

Af Katja Gasiorowski - 27. april 2019 kl. 14:58

Hun har lige været aktuel i ‘Beauty bosserne’, driver en af Danmarks største beautyblogs og har netop lanceret sin egen make up-serie.
Irina Olsen har i dén grad erfaring med make up, og med sine 185.000 følgere på Instagram har hun også en solid indsigt i de sociale medier. Den viden vil hun nu dele ud af til sine følgere til en masterclass, hun skal holde den 18. maj på Hotel Mariott i København.
– Jeg har lovet at fortælle alt, hvad jeg ved om det, og hvordan jeg selv startede og opbyggede mit brand. Hvordan jeg kører de sociale medier i dag og billedredigering kommer jeg også til at fortælle om, fortæller Irina Olsen.
LÆS OGSÅ: Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ikke kontakt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Irina droppede Mascha.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op

Vil møde sine følgere i ‘virkeligheden’

Fra en tur til Los Angeles, hvor Irina selv har været til masterclass om makeup, blev hun inspireret til at holde sit eget oplæg i København. En ting vil hun dog helt sikkert gøre anderledes. I USA følte hun, at der var for mange mennesker til at møde oplægsholderen personligt, og netop dét vil hun give sine egne følgere mulighed for.
– Man skal selvfølgelig kunne møde mig personligt og føle, at man er lidt tættere på og have en samtale med mig. Det er nok også, fordi jeg selv savner det nogle gange, fordi vi kun snakker på de sociale medier. Jeg har også lyst til lidt face-to-face-interaktion nogle gange.
Til Irinas masterclass lover hun, at man må spørge hende om alt i løbet af de fem timer, oplægget varer. Også de mere personlige ting.
LÆS OGSÅ: Irina bryder sammen for rullende kameraer

”For mig er det blevet hverdag”

Beautybloggeren erkender, at makeup og sociale medier ikke er vigtigt for alle, men vil man bygge en virksomhed op omkring de sociale medier, for eksempel som influencer eller via en webshop, så er det nødvendigt at have en basal viden på området. Den viden mener hun, at hun kan lære fra sig til alle dem, der er interesserede.
– Jeg tror, jeg kan give rigtig mange ting fra mig, som for mig er blevet en hverdag. Jeg tror, at alle andre også har den viden, men det har de ikke, for der sker rigtig mange ting i de sociale mediers verden hele tiden. Man er nødt til at følge med, og jeg følger med.
Billetterne til arrangementet koster 2500 kroner, og der er et begrænset antal pladser. Irina vil dog ikke afsløre, hvor mange der er plads til. Udover tips fra Irina får deltagerne også en goodybag med beautyprodukter til en værdi af 5000 kroner.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Håber på graviditet og bryllup i 2019

Se billedet herunder, hvor Irina skriver, hvad hun vil fortælle om til sine følgere.
 

View this post on Instagram

 

??‍?Hvordan kan man leve af de sociale medier? Og hvordan opbygger man en IG profil? Billedredigering – er det nødvendigt? Hvordan finder man sin stil og hvilke trin er der eks. til fuld monetisering af en Instagram profil?! Jeg kommer til at berøre disse spørgsmål og mange flere til min MASTERCLASS d. 18. maj og videregive de ting, som jeg har lært i løbet af min karriere. Udover makeup demonstrationen, ved jeg nemlig, at sociale medier interesserer mange og vi skal have os en god snak, hvor I kan stille mig alle jeres spørgsmål and go out and slay. Jeg har allerede skrevet med flere af jer, der har købt billet og jeg sidder og forbereder et stærkt oplæg til jer med mine bedste tricks indenfor makeup og SoMe. Og inden I skal hjem, får I en kæmpe GOODIEBAG med lækre beauty produkter for over 5000kr, cause that’s how we do it og det skal være the biggest and most glam makeup masterclass i DK. ? BESTIL BILLET VIA LINK I BIO #irinaxduffmasterclass

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva) on


LÆS OGSÅ: Mascha Vang om ‘Beauty Bosserne’: Der har været mere drama end forventet