'Robinson'-baben og botoxkongen: Sådan går det i dag

Natasha Bendix Helms Novaa og Kim Novaa har nu været mand og kone i lidt over et halvt år.

Af Louise Andersen - 24. februar 2019 kl. 12:55

Tilbage i 2016 friede botoxkongen, Kim Novaa, til sit hjertes udkårne, modellen Natasha Bendix Helms Novaa, på en romantisk ferie på Maldiverne, og i sommeren 2018 fik parret så hinanden ved et storslået bryllup i Mattheuskirken i København med efterfølgende fest på Kokkedal slot. Nu har turtelduerne været mand og kone i lidt over et halvt år, og hvordan går det så for parret?
– Vi har det som altid dejligt. Kim er jo blevet opereret før jul. Han har fået en vaser liposuction i London, så det har selvfølgelig været en spændende process. Ellers arbejder Kim en masse, og jeg læser på CBS. Jeg læser HA(jur.), som er erhvervsøkonomi med erhvervsjura, fortæller Natasha til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning
Natasha er mest af alt glad for, at Kim selv er glad for resultatet af operationen, som BT.dk har dækket tæt – og de har taget billeder Kim både før og efter.
– Det er gået rigtig godt med operationen, og det er allerede rigtig flot, men der går 3-6 måneder, før man kan se det endelige resultat. For mig er det ikke vigtigt, om han har en sixpack eller ej, for jeg kan jo lide ham, som han er. Men jeg tror, at det betyder en del, at han kan gøre det for sig selv. Der er stor forskel allerede nu, men de har også suge 5,5 kilo fedt ud, siger hun.
LÆS OGSÅ: Irina om sit tv-comeback: Derfor har jeg sagt ja til ‘Beauty Bosserne’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-Glennie blev friet til på Jensens Bøfhus


LÆS OGSÅ: Karsten Ree opereret akut: Kvæstet efter styrt

Ikke udsigt til børn

Kim Novaa er i forvejen far til fem, og han har tidligere ladet sig sterilisere, men tilbage i 2017 fortalte han, at han havde været under kniven for Natashas skyld, så han igen kan få børn. Det lader dog ikke til, at der er udsigt til babygråd og bleskift i nærmeste fremtid.
– Jeg skal fremadrettet fokusere på mit studie, og jeg er kun på 2. semester, så der er lang vej endnu. Børn er derfor slet ikke aktuelt lige nu. Jeg vil gerne gøre mit studie færdigt først. Kim skal også arbejde og holde en masse kurser og på forretningsrejser i den kommende tid, fortæller Natasha.
LÆS OGSÅ: Forsidefrue advarer ny deltager: Det er noget helt andet
Parret har også allerede lagt planer for sommeren. Kim, Natasha og fire af de fem børn tager nemlig til Italien med Natashas familie, hvor de skal fejre Natashas fars 50-års fødselsdag, så der er som altid fart på.
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Sådan fandt Morten og jeg sammen igen
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene