Ny 'Paradise'-babe afslører paradiso-ekskæreste - Her & Nu

Ny 'Paradise'-babe afslører paradiso-ekskæreste

I år er første gang, hun sætter sine ben på ‘Paradise Hotel’, men 19-årige Klara skabte alligevel STOR drama på hotellet i forrige sæson.

Af Louise Andersen - 18. februar 2019 kl. 20:55

Når ‘Paradise Hotel’ er tilbage på TV3, vil 19-årige Klara Montes være én af dem, der pryder skærmen. Den smukke brunette med de store brune øjne er fra København, bosat på Nørrebro og bruger en del af sit sabbatår i Mexico.
LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny
Selvom det er Klaras tv-debut, så er ‘Paradise Hotel’ ikke helt fremmet for hende. Klara har faktisk allerede været skyld i, at tidligere deltager blev tvunget til at forlade hotellet i forrige sæson.
– Min ekskæreste var én, som var med sidste år. En meget dejlig dreng. Sød og dejlig dreng, siger Klara hemmelighedsfuldt til Realityportalen, inden hun ender med at afsløre, hvem han er:
– Sean er min ekskæreste. Vi har været kærester i hele vores ungdom, siger Klara, der også kan bekræfte, at det var hende, Sean efter sigende var kærester med, da han deltog i sidste sæson af ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter bruddet: Jeg føler mig så dum og til grin

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja: Her er min største drøm

Bare rigtig gode venner

Der er dog, ifølge Klara, ingen fare for, at hun ender med at ryge ud, fordi hun har en kæreste hjemme i Danmark.
– Mig og Sean er rigtig gode venner, og der er ingenting mellem os. Vi har det mega sjovt. Jeg hader ikke ham, og han hader forhåbenligt ikke mig, så vi har det bare fedt sammen, siger Klara.
Du kan lære Klara meget bedre at kende i videoen ovenfor, hvor hun også afslører, at casterne har sammenlignet hende med to tidligere Miss Paradise-vindere. Om Klara løber med titlen som den 15. Miss Paradise må vi vente med at finde ud af, til ‘Paradise Hotel’ er tilbage til foråret.
LÆS OGSÅ: Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!