HOT NEWS: 'Paradise'-hunks vender tilbage til skærmen

To af årets populære ‘Paradise’-fyre afslører, at TV3-programmet ikke bliver det eneste, vi kommer til at se dem i.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juli 2019 kl. 13:06

Der er stadigvæk to uger tilbage af denne sæson af ‘Paradise Hotel’, men allerede nu kan to af årets paradisoer afsløre, at det ikke bliver det sidste, vi får at se til dem i tv.
Både Jonass og Teitur har nemlig dedikeret deres nærmeste fremtid til at lave mere tv, så vi kan få et gensyn med dem på skærmen:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise om Frederiks exit: Jeg ville ikke have reddet ham
– Lige nu laver jeg mere tv, og jeg vil gerne leve af at underholde folk så lang tid som muligt, for jeg elsker det. At jeg kan leve af noget, som får andre mennesker til at smile, det gør mig pisse glad. Hvis det her stopper, så vil jeg gerne studere økonomi, fortæller Teitur i YouTube-videoen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
– Jeg har også sat det her år af til at lave mere tv, have det sjovt og nyde tilværelsen. Jeg synes hurtigt, at der går mandag til fredag, 8 til 16-job i det, så det her år har jeg valgt at dedikere til at leve livet og have det fedt, og så må vi se, hvad fremtiden ellers bringer derfra, forklarer Jonass i YouTube-videoen.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring
Se hele Teitur og Jonass’ Q&A-video nedenfor:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud