HOT NEWS! ‘Paradise Hotel’ får nye værter

I sæson 18 bliver Rikke Gøransson skiftet ud med to nye værter. Men det bliver ikke et endegyldigt farvel til ‘Paradise’-veteranen.

Af Lykke Buhl - 12. februar 2021 kl. 12:00

Det kan være svært at forestille sig ‘Paradise Hotel’ uden vært Rikke Gøransson i front. Det har hun været siden 2008, men efter sæson 17, der snart lander på skærmen, så slutter stimen.

LÆS OGSÅ: Kia afslører sin største hemmelighed – sine diagnoser

I sæson 18, som er ved at blive optaget nu, er der nemlig kommet et værtspar ind, som erstatter Rikke.

Og det er den 24-årige realitybabe Olivia Salo, som vi lærte at kende i ‘Love Island’ og som senest har været vært på to sæsoner af sit eget program ‘Olivia og sexmyterne’, samt den 25-årige beauty-youtuber Emil Olsen, som vi også kender fra TV2-serien ‘Følg mig’.

Herunder kan du se de to nye værter på ‘Paradise Hotel’

Emil Olsen og Olivia Salo overtager værtstjansen på ‘Paradise Hotel’ i sæson 18 (Janus Nielsen / TV3)

LÆS OGSÅ: DR genskaber ikoniske scener fra ‘Paradise Hotel’

Hvad synes du om de nye 'Paradise Hotel'-værter?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Overtager legenden

Så inden længe kan du se Rikke som enekvinde ved roret, når sæson 17 snart løber over skærmen, men til efteråret bliver det altså med Emil Olsen og Olivia Salo i front, når der blændes op for sæson 18 af Viaplay-programmet.

LÆS OGSÅ: Skal Mascha Vang have en søn?

Og de to nye værter glæder sig til at prøve kræfter med det populære format på luksushotellet i Mexico.

– Jeg er for evigt taknemmelig for at få denne fantastiske mulighed – og jeg er heldig, at det er sammen med Emil. Rikke er en sand legende, og jeg er enormt stolt over, at jeg nu også skal være vært på ‘Paradise Hotel’. Jeg takkede ja, nærmest før spørgsmålet var stillet færdigt, og jeg glæder mig helt vildt til, at dette eventyr begynder, lyder det fra Olivia Salo i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah i lykkerus: Hus, børn og forlovelse

Også Emil Olsen, der er vant til at stå i front på sin egen Youtube-kanal, er spændt på sin første værtsrolle.

– Jeg er så taknemmelig for at have fået sådan en KÆMPE mulighed! Jeg er også enormt stolt af, at en fyr som mig får lov at være ansigtet ud ad til på et så legendarisk program som ‘Paradise Hotel’ – vi skal acceptere alle mennesker for lige præcis dem, de gerne vil være, og det viser, hvor langt vi er kommet gennem tiden. Solen i Mexico vil skinne i alle regnbuens smukke farver, og jeg glæder mig helt vildt, fortæller Emil Olsen, der er makeupartist til daglig og har en mandekæreste.

Herunder kan du se Rikke Gøransson overgive luksushotellet til de to nye værter

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitystjerne på skadestuen efter voldsomt uheld

Ikke farvel, men på gensyn

Det nye værtspar i sæson 18 betyder dog ikke et endegyldigt farvel til Rikke Gøransson. For planen er, at alle de tre værter vil kunne komme i spil i fremtidige sæsoner og fungere som et team.

– Med to ‘Paradise Hotel’-sæsoner i løbet af 2021 gav det god mening for os at udvide til et team af virkelig dygtige værter, der hver især kan bidrage med noget unikt til sæsonerne, forklarer programdirektør Kenneth Kristensen.

– Det er enormt spændende, og det giver os mulighed for at udvikle formatet og skabe nye rammer og twists, som vi synes, giver formatet noget nutidig kant.

LÆS OGSÅ: Stor vægtøgning: Realitybabe helt slået ud

Rikke Gøransson får dog stadig den snartkommende sæson 17 for sig selv, før hun holder en sæsons pause og derefter skal deles om værtsrollen.

– Jeg glæder mig meget til endnu engang at byde mine nye, håbefulde gæster velkommen på verdens mest fantastiske hotel. ‘Paradise Hotel’ vandt mit hjerte for mange år siden, og det er en udsøgt fornøjelse at være en del af dét eventyr, vi efterhånden kender så godt, lyder det fra Rikke Gøransson i pressemeddelelsen.

TAG QUIZZEN: ‘Paradise Hotel’ eller ‘Ex on the Beach’?

Den første vært

Den eneste anden end Rikke Gørranson, der før har stået i spidsen for ‘Paradise Hotel’, er Ibi Støving, der var programmets første vært.

Hun var vært på ‘Paradise Hotel’ de første tre sæsoner, før Rikke Gøransson overtog rollen i sæson fire, efter hun selv for en kort stund havde deltaget i sæson tre.

Herunder kan du se Ibi, der sparkede ‘Paradise Hotel’ igang som vært

Ibi var vært på ‘Paradise Hotel’ fra 2005-2007. (Foto: TV3)