'Forsidefruer'-Jackie efter skilsmissen: Jeg har det faktisk sindssygt godt

Den velkendte ‘Forsidefruer’-stjerne trives godt i sin nye tilværelse.

Af Emilie Holm Egebro - 25. april 2018 kl. 20:55

Tilbage i januar afslørede ‘Forsidefruer’-baben Jackie Navarro, at hun og manden Niels Borger Rasmussen var blevet skilt efter knap otte års ægteskab. Sammen har de også tre børn; Theodor på syv år, Victor på fire år og Cherie på to år.
Her fortalte hun, at det var hendes beslutning, som hun havde taget, fordi hun og Niels desværre ikke længere fungerede som ægtepar. Derimod fungerede de to rigtig godt som venner, så de havde stadigvæk et godt forhold.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Stort drama i ‘Forsidefruer’: Vi bliver ALDRIG veninder igen!
Nu åbner Jackie op for, hvordan det går med hendes nye tilværelse – uden mand og som dele-forælder:
– Jeg har det meget godt Jeg skal ikke stå til regnskab overfor nogle – udover mine børn selvfølgelig. Men det er en rar fornemmelse med friheden. Det er jo det, jeg har savnet meget. Så jeg har det faktisk sindssygt godt. Og det går også godt med børnene, de er glade og tager det meget positivt med skilsmissen i forhold til, hvad jeg havde frygtet, fortæller Jackie til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy om ‘Forsidefruer’ sæson 3: Der er masser af guf
– Det hårdeste var at fortælle til børnene, at vi skulle skilles. Helt klart. Men også lidt det her med at skulle ud at være selvstændig lige pludselig. Man giver jo slip på alt og står for det hele selv, hvilket jo er noget helt andet, end jeg har været vant til. Niels og jeg var jo sammen i ni år, og alle mine tyvere er blevet brugt på børn, ægteskab og på at være gravid, så det er lidt et nyt liv, jeg er startet på. Men jeg er super glad. Det var den rigtige beslutning for mig hvert fald.
– I alle forhold er det jo nok mest den ene, der tager beslutningen, og det er selvfølgelig hårdt for Niels, men det er det også for mig. For det er også svært at nå til den erkendelse, at det er en falliterklæring af ægteskabet, når man havde tænkt, man skulle være sammen resten af sit liv, tilføjer Jackie.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Jeg var i tvivl om ny sæson ‘Forsidefruer’
Bor halvt i Marbella
Jackie, Niels og deres tre fælles børn boede tidligere sammen i en villa i Nordsjælland. Efter skilsmissen har Niels beholdt huset, og Jackie bor nu halvt i en lejlighed i Marbella og halvt på lejlighedshotellet STAY i København.
– Jeg elsker Spanien og har altid gerne ville bo der, så den uge, hvor jeg har børnene, bor jeg hjemme i København, og den uge, hvor Niels har dem, bor jeg i Marbella. Og skulle der være noget, tager jeg jo bare et fly hjem til Danmark. Min mor og mange af mine venner bor i Spanien, så det er dejligt at prøve at bo der og rigtig fint, at Niels har fået huset, så børnene stadigvæk har deres base, så det hele ikke bliver så forandret, fortæller Jackie og uddyber:
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste
LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’
– Men selvfølgelig er det stressende at flyve frem og tilbage, men man er jo nødt til at prøve tingene af, før man kan tage stilling til, hvad der er rigtig og forkert, og hvor svært det er at få til at hænge sammen. Heldigvis har Niels og jeg også et super godt samarbejde, og vi ringer meget sammen. Der er jo mange praktiske ting, når man har tre børn sammen, så det er dejligt, det går så godt med forældresamarbejdet.
Om Jackie har fået en ny mand i sit liv, vil hun ikke afsløre.
Se første afsnit af den nye sæson af ‘Forsidefruer’ i morgen klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er gravid med fodboldspiller
SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk har fået kæreste
LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne