WOW: 200.000 så med, da Fie Laursen fik nye bryster

Det var et hit at sende live, men det betyder ikke, at bloggeren er blevet rig af det.

Af Louise Vilsbøl - 8. maj 2018 kl. 19:25

I går lagde Fie Laursen sig under kniven for at få lavet større bryster på privatklinikken AK Nygart. Her kunne alle hendes følgere se med, da der for første gang i Danmark blev livestreamet fra en brystoperation på både nettet og Instagram. Og den mulighed var der ifølge hovedpersonen selv mange, der benyttede sig af.

– 100.000 så med på Instagram, og samtidig var der 90-100.000 på vores Nygart side. Så cirka 200.000 så med på den ene time, vi var online, fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk.

Fie Laursen er meget tilfreds med resultatet indtil videre (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: BREAKING: Nadia Shila erkender sig skyldig i bedrageri
LÆS OGSÅ: Fie Laursens kæreste: Sådan har jeg det med operationen

Brysterne er ikke sponsorerede

Men selvom Fies brystoperation altså havde flere seere end nogle af tv-programmerne i bedste sendetid, så betyder det ikke, at hun har høstet guld på at være centrum for live-sendingen.
– Jeg har intet fået for det. Det er min helt egen idé det hele, og snart vil I forstå, hvad jeg har arbejdet på, lyder det hemmelighedsfuldt fra Fie, som samtidig fastslår, at hun ikke engang har fået gratis bryster, som mange af følgerne måske tror.
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
LÆS OGSÅ: Frederik Valeur: Sådan er det at være kæreste med Fie Laursen
– Det er ikke er sponsoreret. Den operation, jeg har fået lavet, koster 45.000, men har fået en lille rabat, jeg næsten ikke mærker, fortæller hun og fortsætter:
– Jeg har arbejdet på noget, der vil gøre en forskel og skabe forståelse for, hvad der står bag min operation. Det er alt, jeg kan sige, og jeg ønsker ingen penge for det.
Bloggeren vil ikke afsløre mere om, hvad det er for et projekt, hun har gang i. Til gengæld vil hun gerne fortælle, at hun er meget tilfreds med resultatet, som hun selv synes, ser meget naturligt ud til hendes krop.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
Se en sammenklippet udgave af Fies operation herunder:

 

Læs mere om