Her kan du følge alle de søde og seje juniorbagere

Kan du heller ikke få nok af deltagerne i ‘Den store juniorbagedyst’? Så er der godt nyt.

Af Louise Vilsbøl - 27. marts 2021 kl. 14:55

Der er ingen tvivl om, at ‘Den store bagedyst’ er et populært program, men når man så erstatter de voksne bagere med otte vildt søde små børn med hver deres kæmpe store personlighed, så opstår der altså magi for hele familien foran tv-skærmene. Det er formentlig årsagen til, at sidste uges premiere på ‘Den store juniorbagedyst’ var ugens mest sete program på DR1.

Men hvis du gerne vil vide mere om de otte deltagere og følge med i deres bagværker og hverdag udenfor tv-skærmen, så er der hjælp at hente herunder. Vi har nemlig samlet alle deltagernes Instagram-profiler – både med kager og de private samt en enkelt hjemmeside med kager.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Første ‘Paradise’-deltagere afsløret

Malou

Programmets mest erfarne på Instagram og også den med flest følgere. Malou sælger nemlig sine kager på Instagram, hvor hun siden november 2019 har lagt alle sine bagværker ud til skue for offentligheden. Find hendes Instagram HER.

Nora

Den fodboldglade pige med de tårnhøje forventninger til sig selv har i forbindelse med sin deltagelse i ‘Den store juniorbagedyst’ lavet en Instagram med sine kager, som kan findes HER. Derudover har hun en privat profil, som kan findes HER.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Andreas

Den gæve vestjyde lader til at kunne smile af det hele, så mon ikke det også vil skinne igennem på hans Instagram, som kan findes HER.

Liva

Liva har haft ‘Bagedysten’ inde på livet, da hendes far var med, og æblet falder bestemt ikke langt fra stammen, men nu er det Livas tur, og hendes talent er ikke til at tage fejl af. Find hende på Instagram HER, og find hendes private profil HER.

William

Der var ikke meget held i sprøjten hos den charmerende fynbo i første program, hvor han endda måtte bakse med en brækket finger og armen i gips. Men det er ikke talentet, der mangler, det vidner hans Instagram om, find den HER, og find hans private Instagram HER.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Abbitha

Alderspræsidenten blandt de unge bagere er 16-årige Abbitha, hvis yndlingskage er en chokolade drømmekage, som hun ofte laver til familien. Følg Abbitha på Instagram HER.

Emma

Emma er hverken en uerfaren bager eller uerfaren på Instagram, hvor hun har haft en profil i et stykke tid – hendes første billede er lagt op for godt og vel et år siden, og her står hun sammen med selveste Micki Cheng fra ‘Bagedysten’. Find hende på Instagram HER, og find hendes private profil HER.

Karl

Søde Karl håber på at blive mindre genert ved at deltage i ‘Den store juniorbagedyst’, og med en åben Instagram-profil, som kan findes HER og en hjemmeside, som kan findes HER, må man sige, at Karl er godt på vej til at komme ud af rollen som den generte dreng.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe klager over TV3: Her er deres modsvar

Se alle de skønne deltagere herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abbitha Viknes (@abbitha.viknes)