HOT NEWS! Første ‘Paradise’-deltagere afsløret

De tre første paradisoer i den snartkommende sæson 17 er blevet bekræftet – og det er velkendte ansigter.

Af Lykke Buhl - 18. marts 2021 kl. 15:46

Ganske snart i dette forår rammer den 17. sæson af ‘Paradise Hotel’ skærmen. Og nu er de første tre deltagere i Rikke Gøranssons sidste sæson alene i spids afsløret.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Det sker på ‘Paradise Hotel’s officielle Instagram-profil, hvor billeder af de tidligere paradisoer Anne Plejdrup, Trine Skjollander og Mathias Hjort pryder opslaget.

– Inden længe har ‘Paradise Hotel’ sæson 17 premiere, og vi kan allerede nu afsløre, at disse tre kendte ‘Paradise’-ansigter tjekker ind igen, skrives der.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører alle skønhedsindgreb

Anne Plejdrup vandt den 15. sæson af ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2019, hvor partneren Teitur Skoubo dog løb med pengene selv. I sæsonen forinden nåede Trine Skjollander og Mathias Hjort med i juryen – og ikke mindst fandt de kærligheden i hinanden.

De to gik dog sidste år fra hinanden, hvor stemningen ikke sluttede helt godt, så det bliver spændende at se, hvordan det tidligere par håndterer hinandens selskab på det luksuriøse hotel i Mexico.

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Om ikke andet har det efterfølgende været tydeligt på de sociale medier, at Anne Plejdrup og Mathias Hjort er blevet mægtigt gode venner efter hjemkomsten til Danmark.

Både Mathias og Anne har også allerede offentliggjort deres deltagelse i sæson 17 på deres sociale medier, mens Trine endnu ikke selv har meldt noget offentligt ud.

Herunder kan du se opslaget, hvor de tre paradisoer afsløres

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Paradise Hotel (@paradisedk)

LÆS OGSÅ: Slut med ‘Paradise Hotel’

Den 17. og den 18. sæson af ‘Paradise Hotel’ blev optaget i Mexico lige efter hinanden, og for nylig sluttede optagelserne til den 18. sæson, der for første gang i over et årti skal have andre i spids end Rikke Gøransson.

I 18. sæson, der kommer til efteråret, bliver det nemlig realitybaben Olivia Salo sammen med influenceren Emil Olsen, der overtager værtstjansen. Efterfølgende vil både Rikke, Olivia og Emil være i spil som værter i de kommende sæsoner.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Sæson 17, der udkommer i dette forår, vil dog stadig have Rikke Gøransson i front, og nu er det altså også officielt, at de tre paradisoer Anne Plejdrup, Mathias Hjort og Trine Skjollander vil være at finde i sæsonen.