Her er ‘Robinson Ekspeditionens’ afløser

‘Robinson Ekspeditionen’ blev aflyst i år, men nu er Viaplay klar med et nyt format, som afløser årets ekspedition.

Af Lykke Buhl - 16. oktober 2020 kl. 12:00

Tilbage i juni måned i år stod det klart, at dette års sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ måtte aflyses.

– Vi er utroligt ærgerlige over, at optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’ ikke kan gennemføres i år. Vi havde virkelig håbet på, at en udskydelse af optagelserne gjorde det muligt, men Covid-19 er fortsat en global pandemi, og vi vil ikke risikere sikkerheden for vores crew og deltagere. Vi ser i stedet frem mod næste år, hvor vi forhåbentligt kan producere den 22. sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ til udsendelse i efteråret 2021, lød begrundelsen dengang fra NENTs programdirektør Kenneth Kristensen.

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina har slået op

Fra øde ø til talkshow

Men nu er der godt nyt til alle ‘Robinson’-fans. Der er nemlig kommet en erstatning for årets ekspedition, som bliver et talkshow ved navn ‘Robinson Ekspeditionen – planken ud’ med Jakob Kjeldberg i værtsrollen. Det afslører Jakob Kjeldberg.

– ‘Robinson Ekspeditionen’ er tilbage! Arghhh, Jakob, det er godt nok lidt en stramning, men hør nu rigtigt godt efter, venner! I ‘Planken ud’ ser jeg sammen med tidligere deltagere tilbage på mere end 20 års ‘Robinson’-historie. Deltagerne fortæller om, hvordan de oplevede det hele, foran som bagved kameraet. Sammen ser vi klip helt tilbage til den allerførste sæson i 1998. ‘Planken ud’ er en hyldest til ekspeditionen over dem alle . Glæd dig til en tur ned af memory lane, fortæller Jakob Kjeldberg i en video på Instagram.

Herunder kan du se Jakob Kjeldbergs video, hvor han løfter sløret for ‘Planken ud’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Venner! Glæd jer til Robinson Ekspeditionen – Planken ud! 4 første afsnit mandag 19 oktober på @viaplaydanmark 👊 #robinsonekspeditionen

Et opslag delt af Jakob Kjeldbjerg (@jakobkjeldbjerg) den

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

Blandt andet kigger de tidligere ‘Robinson’-vindere Henrik Ørum, Malene Hasselblad og Sonny Rønne Petersen forbi talkshowet i det første af tyve programmer.

Også den tidligere ‘Paradise Hotel’-finalist Emil Debski og nuværende ‘Paradise Hotel’-vært Rikke Gøransson er blandt ‘Robinson’-deltagerne, der slår et smut forbi, og de skal blandt andet snakke om paradisoernes indtog i ekspeditionen i ottende afsnit.

‘Robinson Ekspeditionen – planken ud’ får premiere mandag d. 19. oktober på Viaplay. Hver mandag udkommer fire afsnit.

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

Læs mere om