Lenny og Melina har slået op

Realityparret klarede testen i ‘Singletown’, men hjemme holdt kærligheden ikke.

Af Lykke Buhl - 16. oktober 2020 kl. 09:31

Realityparret Lenny Pihl og Melina Buur fra ‘Singletown’ er ikke længere sammen.

– Lenny og jeg er ikke kærester længere, og det er ikke sjovt for nogen af os. Vi er ikke uvenner, og vi kan stadig godt snakke sammen, men ja, vi er som sagt ikke kærester mere, forklarer Melina i en video på Instagram, hvor hun også frabeder sig yderligere spørgsmål til breakuppet.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

Heller ikke Lenny ønsker at uddybe, hvorfor han og Melina ikke længere danner par.

– Jeg svarer ikke på spørgsmål lige nu, og det håber jeg, at folk vil respektere. Og jeg ved, at Melina har det på samme måde, for det her er ikke nemt for nogen af os, skriver Lenny i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Realitybabe viser kæresten frem

Flyttet fra hinanden

Tidligere på måneden afslørede parret til Realityportalen, at de var flyttet fra hinanden, så Melina blev i parrets fælles lejlighed i Kalundborg, mens Lenny flyttede hjem til sine forældre.

– Der har været lidt bump på vejen. Du har ikke haft det så godt, og jeg har ikke hørt så godt efter, forklarede Lenny, mens han kiggede på Melina.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel deler glædelig nyhed

Ved samme lejlighed begrundede Melina, at parret var flyttet fra hinanden, med, at hun var blevet ramt af depression og angst, og hun understregede, at hendes og forholdets problemer ikke skyldtes hverken deltagelsen i ‘Singletown’ eller uvenskabet med Teitur grundet uoverstemmelserne i programmet.

– Jeg er løbet ind i en depression og noget angst. Og det er ikke så rart for andre folk at være i nærheden af. Jeg har ikke lyst til, at Lenny skal trækkes ned, fordi jeg går og har det skidt. Så derfor har vi valgt, at mens jeg lige heler mig selv og prøver at få det bedre og få styr på nogle ting, så hygger Lenny sig uden mig. Men vi snakker jo stadig sammen, forklarede Melina da.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner

Men nu gik det altså ikke længere for Lenny og Melina, der har valgt at sætte punktum for parforholdet.