Her er årets reality-hunk 2019 - Her & Nu

Her er årets reality-hunk 2019

De sidste tre år har han ligget med udsigt til førstepladsen, og i år bliver han for første gang kåret til årets reality-hunk.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. december 2019 kl. 20:55

Et stort tillykke skal det lyde til Cengiz, der med 16 procent af stemmerne kan kalde sig for vinder i kategorien årets reality-hunk 2019. Dermed slår han årets ‘Robinson’-vinder, Nis Prio, som med bare 70 stemmer mindre ikke er langt fra førstepladsen.
Man har siden 2015 kunnet følge 28-årige Cengiz Mads Salvarli i ‘Familien fra Bryggen’, og allerede på det tidspunkt placerede han sig direkte i det øverste felt på listen over de bedste reality-hunks. I 2016 og 2017 blev det til to gange en andenplads og sidste år indtog reality-stjernen en tredjeplads.
LÆS OGSÅ: WHAT! Linse dropper Veganski 

Gift med 2019’s reality-babe

Måske har Cengiz vænnet til at være nummer to, for i hvert fald blev han lettere overrasket, da Realityportalen gav ham nyheden om den fine titel.
– Jeg havde ikke forventet det, men tak for det. Det er da sødt af folk, at de har stemt på mig, siger Cengiz.
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg har ikke plads til hate i mit liv
Til gengæld havde han helt klart forventet sin kone som årets reality-babe i 2019, hvilket hun også netop er blevet kåret som, og det er langt fra første gang, at hun vinder.
– At min kone vinder for femte gang kommer ikke bag på mig. Prøv at kig på hende, siger Cengiz om Geggo, der lagde stor afstand til resten af listens babes.
I 2016 og 2017  vandt Mathias Lynge fra ‘Robinson Ekspeditionen’ titlen som årets reality-hunk, og i 2018 var det Joakim Meskali Jensen, som er kendt fra ‘Love Island’. 
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Stresset og udkørt
Du kan herunder se top tre i afstemningen om årets reality-hunk 2019.
1. Cengiz fra ‘Familien fra Bryggen’ (16%, 399 Stemmer)
2. Nis Prio fra ‘Robinson Ekspeditionen’ (13%, 329 Stemmer)
3. Philip May fra ‘Divaer i junglen’ (12%, 297 Stemmer)
LÆS OGSÅ: Geggo om julen: Jeg begår hvert år samme fejl