WHAT! Linse dropper Veganski

Det er ikke længere et spørgsmål, hvor længe åbningen af Veganski udskydes, for der bliver ingen åbning – i hvert fald ikke med Linse i spidsen. Men måske andre har lyst til at overtage logoet, spørger Linse.

Af Rikke Lynge - 27. december 2019 kl. 8:56

Det er efterhånden ingen nyhed, at Linse fra ‘Familien fra Bryggen’ er veganer, og at hun er i gang med at opbygge en vegansk takeaway-forretning, er de fleste også bekendt med. Der har været mange bump på vejen i forhold til åbningen af takeaway-forretningen, Veganski, men i starten af december kunne Linse afsløre, at hun nu havde fundet forretningens kok, og lige inden jul delte Linse veganske æbleskiver ud foran forretningen med nyheden om, at Veganski åbner til januar. Nu tyder alt dog på, at hele projektet er aflyst, det skriver Linse på sin Instagram.
– Når man er bygget som mig, kører man altid med 400 km i timen, når det kommer til ideer, iværksætteri, arbejde, aftaler, møder osv. Det er faktisk ganske godt, man skal bare ikke sætte alt for mange skibe i vandet ad gangen, og den fejl har jeg lært af.
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg har ikke plads til hate i mit liv
Linse fortæller, at hun har brugt julen til at tænke over, hvad hun elsker i livet, og hvad hun brænder for.
– Mine hunde, min familie, min støtte webshop (fond til dyr i nød), at lave tv-programmer, samt de mange oplevelser igennem det, mine venner og mit nyeste projekt ‘Lenina Coleman’. Ja, der mangler noget, som til start var pissefedt, men som, jeg må indse, er blevet en hovedpine istedet – Veganski bliver desværre sorteret fra.
LÆS OGSÅ: Umut Sakarya springer ud som YouTuber 
Linse tilføjer, at Veganski ikke længere var et hyggeligt projekt, da det ikke hang sammen.
– Min første tanke var : Aj hvor er det flovt at springe fra, jeg skuffer alle de søde folk, som har glædet sig. Men er det egentlig ikke bare skide fornuftigt at sige fra FØR åbning end EFTER åbning (og nyt mavesår), fortæller Linse på sin Instragram.
Linse hilser sit fokus velkommen og siger farvel til unødige spekulationer.
LÆS OGSÅ: Janni og Karsten: Det bliver vores livs rejse

Vil du overtage Veganski?

Linse er overbevist om, at selve forretningen er en god idé, og hun giver gerne projektet videre, hvis nogen skulle have lyst til at overtage det.
– Ideen med Veganski take away er en rigtig god idé, hvis man selv har tid til at arbejde der, og skulle der sidde nogen og tænke hmmm, så siger I bare, hvis I vil ha’ logo’et (gratis selvfølgelig), tilføjer Linse.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Stresset og udkørt
LÆS OGSÅ: Noah til alle transmænd: TAL PÆNT!

View this post on Instagram

 

Vedr valg i livet. Jeg har, pga Julen og en heftig lang influenza, haft utrolig meget tid alene i mit hus (selvfølgelig med mine hunde). Den tid har vist sig, at være meget vigtig. Når man er bygget som mig, kører man altid med 400 km i timen, når det kommer til ideer, iværksætteri, arbejde, aftaler, møder osv, det er faktisk ganske godt, man skal bare ikke sætte alt for mange skibe i vandet af gangen, og den fejl har jeg lært af. Disse dage har for mig været guld og erkendelse, og en pokkers gennemtænkt beslutning er truffet. Hvilke ting i mit liv elsker jeg og brænder for ? Mine hunde, min Familie, min støtte webshop (fond til dyr i nød), at lave Tv programmer, samt de mange oplevelser igennem det, mine venner, og mit nyeste projekt ‘Lenina Coleman’ ❤️ Ja, der mangler noget, som til start var pissefedt, men som jeg må indse, er blevet en hovedpine istedet .. Veganski blir desværre sorteret fra. Det hænger bare slet ikke sammen, og det er ikke hyggeligt. Min første tanke var : Aj hvor er det flovt at springe fra, jeg skuffer alle de søde folk som har glædet sig, for helvede Linse… Ja, men er det egentlig ikke bare skide fornuftigt, at sige fra FØR åbning, end EFTER åbning (og nyt mavesår) Jo, det er ihvertfald ! Kære jer som så fint har støttet op, TAK ? Goddag til FOKUS og farvel til unødvendige spekulationer ❤️ Ideen med Veganski take away er en rigtig god ide, hvis man selv har tid til at arbejde der, og skulle der sidde nogen og tænke hmmm, så siger I bare hvis I vil ha’ logo’et. (Gratis selvfølgelig) Jeg har talt med den sødeste Polske kvinde, og hun kommer og kigger på Veganski imorgen, hun vil åbne en Polsk take away ? Tak for opmærksomheden.

A post shared by Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) on