'Familien fra Bryggen'-stjerne: Stresset og udkørt

Niels Laigaard har gang i mange ting for tiden. Måske lidt for mange, hvis man spørger ham selv.

Af Anna Løwe - 29. november 2019 kl. 12:06

Det er ikke altid lige nemt at have travlt og jonglere en masse projekter. Sådan fortæller Niels Laigaard, som er kendt som Moster Niller i ‘Familien fra Bryggen’, i en story på Instagram, hvor en følger har spurgt, hvordan han har det.
– Jeg har det fint. Der er travlt, og der sker en masse ting lige nu. Men skal jeg være ærlig, så er jeg også ekstremt stresset og lidt udkørt lige nu, svarer han og fortsætter:
– Men ellers har jeg det godt. Jeg er ikke syg og har dejlige mennesker omkring mig, som støtter og bakker mig op. Trænger nok bare snart til en ferie.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Kontakten med Linse

Den travle ‘Moster Niller’ har netop lanceret en makeup-kollektion i samarbejde med Noele Beauty, og derudover arbejder han også som makeup-artist og har sit eget brand, så den unge mand har masser at se til. Det har tilsyneladende også fået en følger til at spørge, om Niels og Linse ikke længere ses.
– Linse og jeg taler stadig sammen, Linse har bare været i Thailand i en uges tid, så det er derfor, man ikke lige har set os sammen, forklarer Niels.
– Men vi snakker sammen og har også skrevet sammen, mens hun har været afsted. Så jeg ved ikke lige, hvor de rygter skulle komme fra, slår en undrende Niels fast.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører ny hemmelighed: Sorg og skam æder mig op
Niels er kendt for at være meget åben omkring sin seksualitet. Vil du lære ham endnu bedre at kende, kan du se nedenstående video, hvor han fortæller om nogle af de udfordringer, han er blevet mødt med i forbindelse med sin seksualitet og jobbet som makeup-artist:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup