Her er årets påskepar 2020

Det tog ikke lang tid at optælle stemmerne, for dette års påskepar har vundet titlen med mere end halvdelen af alle stemmerne.

Af Lærke Stræde - 18. april 2020 kl. 10:55

Vi har grædt, vi har grinet, og vi har jublet på sidelinjen af Amanda og Nicklaes’ kærlighedshistorie i ‘Ex on the Beach’ sæson 4. Det krævede derfor ikke de store matematiske kompetencer at optælle stemmerne til ‘Årets påskepar 2020’.
Med hele 53% af alle stemmerne ligger ‘Ex on the Beach’-drømmeparret på en klar førsteplads og kan dermed kalde sig ‘Årets påskepar 2020’. Der er langt ned til andenpladsen, men ikke desto mindre har Jackie og Rasmus fra ‘Forsidefruer’ gjort sig fortjent til en flot andenplads (10%), efterfulgt af Anna og Oliver fra ‘Paradise Hotel’, som har snuppet en tredjeplads (9%).
LÆS OGSÅ: Geggo fylder i dag 30 år: Så meget er der sket gennem årene
Seernes opbakning betyder meget for det unge par, og Amanda udviser stor taknemmelighed, da Realityportalen overbringer nyheden.
– Synes da selv, at Nicklaes og jeg er søde sammen, men at vi får en titel på? Folk er så søde! At være forelsket og så vide, at Danmarks realityseere er med os. Er så glad, lyder det fra Amanda.
LÆS OGSÅ: Wafande og Jesper Vollmer begraver stridsøksen
Det kommer ikke som den helt store overraskelse for Nicklaes, at de har vundet titlen, da de hjemme i Danmark har mødt stor opbakning af deres forhold.
– Der er slet ikke nogen tvivl om, at de fleste er meget store fans af mit og Amandas kærlighedseventyr i ‘Ex on the Beach’, og vores forhold herhjemme er jo lige så fantastisk. Vi får begge beskeder dagligt fra folk, der synes, vi er søde, og det er vi jo meget beærede over. At vinde titlen som ‘Årets påskepar’ er jo bare en stor fed streg under det. Endnu engang tak til alle dem, der stemte. Det var jo ekstremt mange, siger Nicklaes til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda har alle symptomer på corona: Jeg er bange

Fra ‘one night stand’ til bryllupskirkeklokker

Blandt mange højdepunkter i forholdet kan blandt andet nævnes daten i ørkenen, hvor turtelduerne blev kærester, eller den hjerteknusende afsked, da tabletten bad Amanda forlade villaen, og Nicklaes bad hende flytte ind i hans lejlighed i Danmark og vente på ham. Og sidst, men ikke mindst, da Amanda tjekkede ind i villaen igen, iført brudekjole og slør, og parret blev viet på ægte ‘Ex on the Beach’-manér.
Men en af de helt store grunde til, at parret har stjålet seernes hjerter, er, at de fortsatte, hvor de slap, da de kom hjem til Danmark. Det var altså ikke kun den mexikanske hede, tropiske drinks og letpåklædte kroppe, der skabte magien. Selv i Danmarks kulde, slud og nu coronatilstande har Nicklaes og Amanda formået at holde gnisten i live.
LÆS OGSÅ: Realitybabe gravid: Nu er kønnet afsløret
Her er top tre over årets påskepar:
1. pladsen: Amanda og Nicklaes fra ‘Ex on the Beach’ (53%, 1.212 stemmer)
2. pladsen: Jackie og Rasmus fra ‘Forsidefruer’ (10%, 228 stemmer)
3. pladsen: Anna og Oliver fra ‘Paradise Hotel’ (9%, 213)
Se de nominerede her.
LÆS OGSÅ: Kom med hjem til ‘Gift ved første blik’-parret Kathrine og Michael

Se klippet herunder, hvor Amanda og Nicklaes bliver gift i ‘Ex on the Beach’