Kom med hjem til ‘Gift ved første blik’-parret Kathrine og Michael

Kathrine og Michael fra ‘Gift ved første blik’ viser rundt i deres nye store lejlighed i Aarhus.

Af Rikke Lynge - 13. april 2020 kl. 18:55

Kathrine og Michael fra ‘Gift ved første blik’ har nu boet i Aarhus nærmere betegnet Viby J. i lidt over fem måneder, og Statsministerens anbefalinger om at blive hjemme så meget som muligt har givet parret den idé at invitere folk virtuelt inden for i deres hjem.
Det første, der møder os, er parrets meget lille toilet.
LÆS OGSÅ: Her er de nye beboere i ‘Hjem til gården’
– Toilet uden bruser. Der må vi ned i gården. Sådan er det, når man ikke kan få det hele, siger Kathrine i videoen, men hun afslører et kort øjeblik efter, at det selvfølgelig er for sjov og viser parrets store badeværelse frem, hvor der også er vaskesøjle.
LÆS OGSÅ: Se her: Felix Smith viser nyt familiemedlem frem

Plads til en lille roommate

Kathrine har også fået sit eget værelse med plads til make-up bord og pynt, men det er kun et midlertidigt værelse, da der inden længe måske flytter endnu en beboer ind.
– På et tidspunkt flytter en roommate, der er meget ung, herind. Det er en, der græder rigtig meget, spiser rigtig meget, koster rigtig meget og som ikke betaler husleje, siger Kathrine, og Michael afbryder:
– Det lyder som en annonce, det er det ikke. På et eller andet tidspunkt kommer der en lille en.
LÆS OGSÅ: Lukning af restauranter får store konsekvenser for Umut: Jeg får ingen løn
Rundvisningen afslører ligeledes, at Michael stadig har sin samling af små figurer, og at der er kommet flere til, og han har også stadig et gamer-hjørne midt i stuen. Derudover viser parret, hvordan de med et puslespil på 1000 brikker af dem selv får tiden til at gå, mens corona-krisen raser udenfor døren.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Det er rigtig svært lige nu

Se hele rundvisningen herunder:


LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole
LÆS OGSÅ: BABY NEWS: Sandra har født en velskabt dreng