'Gift ved første blik'-par: Så meget tjener vi

Michael og Kathrine, der blev gift i ‘Gift ved første blik’ tjener penge på deres blog. Nu afslører de hvor meget.

Af Anna Løwe - 22. november 2019 kl. 14:58

Det populære ‘Gift ved første blik’-par Michael og Kathrine har i en længere periode blogget om livet som ægtepar og fortalt om både boligplaner, nye jobs og planer om familieforøgelse.
I anledning af deres blogs 1-års jubilæum har de valgt at indvie nysgerrige læsere i, hvorfor de blogger, og hvad de egentlig tjener på det.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager afslører: Så meget betaler DR
Bloggingkarrieren er faktisk ikke noget nyt for hverken Kathrine eller Michael. De to har nemlig begge blogs tidligere, men mens Kathrine fokus lå på dating, rejser og uddannelse, havde Michael en blog dedikeret til film og tv-serier. Nu blogger parret dog udelukkende på deres fælles blog, og om den fortæller Michael:
– Det er meget givende for os begge at have et sted, hvor vi kan komme ud med vores tanker, problemer og idéer. Ikke mindst er noget af det, vi elsker mest ved at have en blog, når folk kommenterer, reflekterer og deler ud af deres egne erfaringer. Det er en mulighed for at blive spejlet, for at blive klogere, for at modtage gode råd og også bare for at føle sig værdsat eller hørt.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden

Så meget går der ind på kontoen

Når parret vælger at takke ja til et sponsoreret samarbejde, skal de selvfølgelig også betales for det. Og det er der mange nysgerrige læsere, der gerne har villet vide mere om, skriver Michael:
– Det er meget populært at spørge, hvor meget vi tjener på at blogge. Vi går meget op i kun at indgå samarbejder, hvis vi synes, det giver mening for os, og hvis vi kan stå inde for produktet. Vi kan allerbedst lide, når det relaterer sig til vores parforhold, bolig eller indretning.
– Efter et år med bloggen har vi tjent 20.000 kr. på sponsorater på både bloggen og Instagram. Derudover får vi også penge for, at der er folk, der læser bloggen, og det er endt i 7500 kr. Så skal der betales skat, og beløbet skal deles i to.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-vinder til kæresten: Er du gravid?
Det kreative par, der er bosat i Aarhus, har også planer om mange flere kreative projekter.
– Vi overvejer både at skrive en børnebog og en bog. Vi overvejer også at starte en podcast, der skal hedde ‘Loveland’, afslutter Michael.
Hvis man er vild med at følge parret, har man altså stadig en del at se frem tid.
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Kirsten afslører juleopskrift