‘Gift ved første blik’-Michael afslører stor nyhed

Efter tre forsøg kan Michael nu ånde lettet op og juble over, at han endelig har fået sit kørekort.

Af Louise Vilsbøl - 6. maj 2021 kl. 9:02

For godt en måned siden kunne Michael og Kathrine Kelså Harders kalde sig husejere, da de fik nøglerne til deres nye hus i Odder, og nu er der endnu mere at juble over, Michael har nemlig bestået sin køreprøve.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Amalie: Troede aldrig, det ville ske for mig

– Så fik jeg kørekortet. Det blev selvfølgelig fejret på den mest kliche måde nogensinde – ved at køre hen til den nærmeste McDonalds, skriver Michael på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber han, hvorfor det først er nu, han tager kørekort:

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

– Jeg er født og opvokset i Aarhus, så der har det aldrig været nødvendigt for mig at have et kørekort, da jeg altid nemt kunne cykle eller tage offentlig transport. Men siden Kathrine og jeg nu er flyttet til Odder, så er det bare en nødvendighed at kunne køre i bil til arbejde og diverse ærinder. På et eller andet tidspunkt er der forhåbentligt også børn, der skal afleveres diverse steder. Som man også så helt tilbage i ‘Gift ved første blik’, var det Kathrine, der førte bilen på vores bryllupsrejse, og det samme har været tilfældet lige siden. Så jeg ved, at hun er meget glad for, at hun nu fremover kan sidde på passagersædet på nogle af de længere ture

LÆS OGSÅ: Amalie afslører ny baby: Troede ikke, min tredje baby ville komme så hurtigt

Tredje gang var lykkens gang

Det har dog ikke været en helt nem proces for Michael at få kørekortet, idet der har været forsinkelser på grund af corona, så det har taget ham 8 måneder fra start til slut. Og hvorimod han bestod teoriprøven i første forsøg, gik det ikke helt så nemt med køreprøven.

–  Jeg måtte desværre ud i et tredje forsøg på køreprøven. Jeg begik et par dummefejl, hvor jeg fuldstændigt overtænkte situationen og troede, den køresagkyndige var ude på at snyde mig. Men tredje gang var lykkens gang, og jeg tog også den sidste i Odder, fortæller Michael, som havde sin først køreprøve tilbage i december, og uddyber, hvordan han troede, han blev snydt:

– Jamen, jeg troede, at da han sagde drej til højre et sted, at jeg ikke måtte dreje til højre der på grund af noget skiltning, der forvirrede mig, fortæller Michael med et grin.

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op