Frygtede de kommende dage: Stoppede for børnenes skyld

Peter tog hensyn til sine børn, da han valgte at opgive ekspeditionen.

Af Rikke Lynge - 1. november 2021 kl. 22:00

I dagens afsnit af ‘Robinson’ er Martin, Peter og Laila i dødskamp. I en udholdende øvelse skal de stå med hælene på en tynd træpind, og den første, der falder ned, er ude af ekspeditionen. Peter holder lidt over ti minutter, før han slipper og falder ned i sandet.

– Jeg var træt, og jeg var færdig. Jeg havde mistet så meget muskelmasse. Fysisk kunne jeg godt klare den, men oppe i mit hoved begyndte jeg at løbe tør for energi. Jeg kunne mærke, at det var slut for mig, og jeg kunne ikke overskue at være der 14 dage mere, fortæller Peter til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Peters svære tid: Var ved at miste det hele

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Peter fortæller om sin ‘Robinson’-tatovering. 

LÆS OGSÅ: Populær TV 2-vært stopper

Ifølge Peter gav han ikke op, selvom han kunne have holdt længere, men det handler om det mentale overskud og om at kunne se sig selv i øjnene.

– Det er en vild følelse, som de færreste nok har oplevet, men jeg kunne bare mærke, at kroppen var ved at lukke ned. Når der bliver tæret på muskelmassen, går det også ud over hjernen og ens tankegang. Min tid var kommet nu, fortæller Peter og fortsætter:

– Jeg skulle ikke tilbage til Oliver. Jeg havde sagt hjemmefra til mine børn, at det er vigtigt for mig, at de ikke krummer tær derhjemme eller bliver peget fingre af, fordi de har en far, der er fuldstændig rundt på gulvet i realityprogram.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Er det slut med ‘Sygeplejerskeskolen’?

Peter frygtede, hvordan det ville være med en sammenlægning og pludselig skulle gå side om side med Oliver, som han længe havde haft en strid med.

– Når jeg er blevet kørt på af Oliver med hans løgnehistorier, så er der grænser for, hvad jeg til sidst kan stå indenfor i forhold til, hvad jeg eventuelt senere ville sige og gøre, og det lyder måske som en trussel, det er slet ikke derhen, jeg vil. Jeg kunne bare mærke, jeg havde fået nok, fortæller Peter, der er stolt af den præstation, han har kunne vise til sine to sønner på 15 og 17.

– På intet tidspunkt har de været pinlige over mig, og de siger altid deres mening. Det er vigtigt, når man er 15 og 17 år, at man har en far, der ikke skaber sig på tv. Når jeg sidder og ser det, kan jeg stå inden for alt, hvad jeg siger og gør, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen afslører: Så mange har beholdt deres ‘Boligkøb i blinde’-hus

Peter havde både sine sønner og øvrige familiemedlemmer i tankerne, da han medvirkede, og han kan godt se i realityland, at det ikke er alle, der tænker som ham.

– Alle har et ansvar, når de stiller op i et realityprogram. Nu har jeg set noget ’Paradise’, og de tænker kun på sig selv, men hvad med deres forældre, der sidder derhjemme og krummer tær over, at deres børn knalder på tv?, spørger Peter, der med ‘Robinson’ har fået sit livs oplevelse, men han ønsker ikke at gøre det igen.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang passede ikke ind: Følte mig så forkert

I forhold til Oliver, så taler de ifølge Peter ikke sammen.

– Oliver og jeg kommer aldrig til at snakke. Han har fyldt mig med løgn flere gange. Jeg bruger ingen energi på ham i dag, slutter Peter.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Læs mere om