Frustreret Anne Gadegaard: Min krop er ødelagt af alkohol - Her & Nu

Frustreret Anne Gadegaard: Min krop er ødelagt af alkohol

Bloggeren er bestemt ikke tilfreds med sin krop, som den ser ud nu.

Af Jan Körner - 27. januar 2018 kl. 08:55

Den velkendte sangerinde og blogger Anne Gadegaard har tidligere været i intensiv træning hos realitystjernen Gustav Salinas, fordi hun gerne ville i form. Den seneste tid er hendes træning dog blevet nedprioriteret en hel del, men nu har hun besluttet sig for, at hun vil strammes op og begynde at leve sundere igen.

– Jeg vil gerne smide to kilo, og så er jeg på den vægt, som jeg gerne vil være. En vægt, jeg ikke har været på siden starten af 20’erne, lyder det fra sangerinden.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’

Det er dog ikke kun på grund af for meget mad, at hun nu skal til at lægge sin livsstil om:

– Grunden til det er, at jeg bare har ødelagt min krop med alkohol. Jeg har slet ikke passet på den og tænkt på, hvad det egentlig var, jeg puttede i min krop. Dagen efter en bytur havde jeg jo automatisk lyst til junkfood. Kombinationen af alkohol og junkfood flere gange om ugen – så tager det altså lige pludselig fart. Jeg lærte heldigvis hurtigt, at jeg ikke kunne byde min krop det. For jeg vil gerne leve længe og gerne uden sygdomme, siger den 26-årige Anne Gadegaard.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-Jackie er blevet skilt

LÆS OGSÅ: Realitybabe kæmpede med angst: Jeg troede, jeg skulle dø

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie taler ud om kærestens død: Jeg anede intet