Gustav træner Anne Gadegaard til vildt vægttab

I en uge er Anne Gadegaard blevet pisket rundt af Gustav, og han er ikke en blid boss.

Af Louise Vilsbøl - 13. april 2016 kl. 17:50

For en uge siden gik Anne Gadegaard i gang med et 10 ugers træningsforløb hos reality-stjernen Gustav Salinas for at blivesommerklar, og allerede efter en uge under Gustavs pisk kan hun se tydelige resultater på vægten.
– Jeg var faktisk nervøs for, at vægten bare var som før. Og det ville jeg selvfølgelig synes var lidt træls, fordi jeg har trænet så hårdt. MEN MEN MEN… JEG HAR TABT MIG NÆSTEN 3 KILO, skriver hun på sin blog og fortsætter:
– Jeg har aldrig haft så meget blod på tanden som nu. Det gør bare, at jeg endnu mere har lyst til at fortsætte det her. Jeg er så glad, så glad, så glad!
LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard afslører: Her er min fantastiske nyhed
Og Gustav er også godt tilfreds med sin elev efter den første uge. På facebook roser han hendes udvikling og påpeger, at han ikke er i tvivl om, at hun sagtens kan nå at blive sommerklar på de 10 uger, som hun har booket ham til.
Udover at spise sundt, så træner Anne Gadegaard dagligt – 3 gange styrketræning og resten cardio, og så træner hun sammen med Gustav 2 gange ugentligt. Og den intensive træning har altså allerede båret frugt, så nu er hun ekstra spændt på næste uges vejning.
LÆS OGSÅ: Gravide Sarah Louise afslører: Så meget har jeg taget på
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.