Frederik om ‘All Stars’: Jeg håber, det er sidste gang

Frederik håber, at han finder den eneste ene, og så er det altså farvel til tv-skærmen efter ‘Ex on the Beach 5: All Stars’.

Af Lykke Buhl - 28. oktober 2020 kl. 18:25

Vi kender 25-årige Frederik Skovbjerg for at være noget af en charmør, der er glad for fest og damer.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk åbner op om misbrug af steroider

Nu kan man snart se ham for tredje gang i knaldeprogrammet over dem alle, ‘Ex on the Beach’, men denne gang håber han på, at han aldrig mere skal vende tilbage til tv-skærmen efterfølgende.

– Jeg håber da, at jeg finder en sød pige, som jeg kan slå mig lidt ned sammen med og slappe lidt af med – og så kommer I jo nok ikke til at se mig her igen, så jeg håber jo, at det er sidste gang! Så jeg ikke skal vende tilbage og se, om det er her, det sker, forklarede Frederik forud for optagelserne til den femte sæson.

Frederik er med i startcastet til ‘Ex on the Beach 5: All Stars’, der får premiere 1. november på Dplay

Ex on the Beach 5: All Stars (Foto: Discovery Networks Denmark)

LÆS OGSÅ: Stine og Niels efter ‘Landmand søger kærlighed’: Vi er flyttet sammen

Selvom Frederik aldrig ville have været oplevelserne i ‘Ex on the Beach’ foruden, og han da også gerne havde været med i programmet endnu flere gange, så føler han sig klar til, at det fremover skal være den eneste ene, der fylder i hans liv.

– Nu er min hverdag meget struktureret og fast, og det gør også bare, at jeg kan slappe mere af og kan hvile mere i mig selv nu. Jeg har i den grad fået løbet hornene af mig, og nu vil jeg bare gerne finde én, som kender mig og som jeg kan være mig selv med, forklarede han.

LÆS OGSÅ: WOW! Derfor blev denne konkurrence forbudt i ‘Robinson’

Selvom der selvfølgelig også findes andre realityprogrammer, man kan deltage i, også hvis man skulle have sig en kæreste, så har Frederik svært ved at se, hvilket andet format end ‘Ex on the Beach’, han ville være med i.

– Jeg kunne ikke se, hvad det skulle være for andre programmer, sluttede han.

LÆS OGSÅ: Frustreret reality-babe: Jeg kunne forstå, hvis det var ‘Paradise’ eller ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Linse åbner op: Sådan går det med kærligheden