Stine og Niels efter ‘Landmand søger kærlighed’: Vi er flyttet sammen

Stine og Niels har taget et stort skridt i forholdet, de er nemlig flyttet sammen, men derudover tager de et skridt ad gangen.

Af Rikke Lynge - 20. oktober 2020 kl. 20:55

Den første kvinde i ‘Landmand søger kærlighed’, Stine Marthine Pedersen, fandt kærligheden i den fire år yngre Niels fra Viborg. Siden kameraerne blev slukket, har parret lige skulle finde det rette ben at stå på.

– Vi var enige om, at der var noget at bygge videre på, men vi vidste ikke, hvor det endte, da kameraet slukkede. Men selv efter kameraerne var slukket, var lysten der til at se hinanden, og så kom det hele af sig selv, fortæller Stine, der dog indrømmer, at det hele ikke gled 100% let fra start af, da det pludselig ikke længere var kameraholdet, der lavede aftaler for, hvornår parret skulle ses næste gang.

LÆS OGSÅ: Stine om sin fortid: Derfor går jeg normalt efter ældre fyre

– Der var da lige nogle kanter, der skulle pudses af. Det var noget andet, da der var kamera på, nu skulle vi til at finde ud af, hvordan vi gerne ville være kærester, fortæller Stine til Her&Nu.

Parret tog det fornuftigt nok stille og roligt i starten, selvom Niels afslører, at de så hinanden ret meget.

– Der er ikke gået to sammenhængende dage, hvor vi ikke har set hinanden, fortæller Niels.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

Talte forbi hinanden

Parrets største udfordring har været kommunikationen, men den er der også ved at være styr på.

– Vi havde lige et par gange, hvor vi talte forbi hinanden, og vi skulle lige have kommunikationen til at køre, efter tv-holdet var taget hjem. Når der er tv på, så er alt planlagt, så vi skulle lige finde vores egne ben at stå på, da kameraet slukkede, fortæller Stine, og Niels tilføjer:

– Jeg skulle også lære at kommunikere, for jeg har aldrig haft en kæreste. Stine ville gerne vide, hvornår jeg kom, og hvor jeg skulle hen, så det skulle jeg lige lære.

LÆS OGSÅ: Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange

Begge er enige om, at kommunikationen er blevet bedre, og det har også medvirket, at parret har taget et stort skridt.

– Vi er flyttet sammen, så det kunne ikke være bedre, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner

Parret flyttede sammen i fredags i Stines bolig i Aars, og det er derfor stadig meget nyt.

– Stine bor ikke ret stort, så jeg har ikke så meget med. Jeg plejer at sige, at jeg er flyttet ind til Stine, fortæller Niels, der har sin gamle bolig en måned endnu.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne om sit dumme valg: Det var pinligt

Fremtiden

Parret har ikke planer om bryllup og børn lige foreløbig, de tager stadig et skridt ad gangen og lader ikke noget ske forhastet.

– Vi vil gerne ud og rejse, men det er ikke så nemt, som tingene ser ud lige nu. Så lige nu drømmer vi om at få en hverdag til at fungere uden de store konflikter, fortæller Stine, der dog pointerer, at der ikke er de store konflikter i forholdet, men hun bliver også nervøs, når det er for perfekt.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen skældt ud af TV2: Afbryder ‘Vild med dans’

– Jeg kan være bange for, at der sker noget bristende. Jeg er glad, når der er gået en dag mere, hvor der ikke er sket noget. Jeg er nok en rigtig kvinde, der er bange for, at noget skal gå galt, griner Stine.

Fik du ikke set aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ kan du se det på Tv 2 Play.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig