'Ex on the Beach'-hunk åbner op om misbrug af steroider - Her & Nu

‘Ex on the Beach’-hunk åbner op om misbrug af steroider

‘Ex on the Beach’-hunken Nicklaes fortæller ærligt, at han gennem flere år havde et misbrug af steroider, som han i dag er lykkelig for, han er sluppet ud af.

Af Lykke Buhl - 13. oktober 2020 kl. 14:40

I fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ kunne man møde 28-årige Nicklaes Johannes Olsen, som også er blandt deltagerne til næste sæson af ‘Stjerne Boksning’.

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

Selvom det ikke er muskler, der mangler på kroppen af den sjællandske realityhunk, så er det først for ganske nyligt, at musklerne ikke er blevet kunstigt pumpet op ved hjælp af steroider.

– Jeg har haft et steroidemisbrug, siden jeg var 20, til jeg var 25. Det var ind og ud, jeg spiste steroider som slik, afslører Nicklaes på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus har sagt op: Raser over virksomhedspraktik

Nicklaes var lige kommet ud af et forhold og ønskede at få lidt fylde på sin dengang tynde krop, så derfor valgte han den nemme løsning, som stort set alle de andre i hans træningscenter også benyttede sig af.

Herunder kan du se et billede af Nicklaes som 28-årig, hvor han stadig nyder at træne – uden brug af steroider.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne gentager kæmpe succes

Selvom Nicklaes nød at se steroidernes hurtige resultater på sin krop, så fulgte der også en masse bivirkninger med misbruget. Han fik blandt andet akne og blev selvoptaget.

– Jeg blev faktisk også rigtig aggressiv, jeg fik rigtig kort lunte og var faktisk bare pissed hele tiden, især på mine venner også, fortæller Nicklaes, der først indså forandringerne i hans humør, da hans venner beklagede sig over det til ham.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Knude i brystet og rejsningsproblemer

De mange hormoner i steroider kan også gøre, at mænd begynder at udvikle bryster, hvor brystvævet samler sig sammen ved brystvorterne. Det skete også for Nicklaes.

– Jeg fik en kæmpe knude i min højre pat. Heldigvis kunne jeg få nogle piller, der faktisk fjernede det fuldstændig, og det var heldigt, fordi der er mange, der skal opereres for det, og det er fandme nedern, og det er ikke særlig kønt, forklarer han.

LÆS OGSÅ: 15-årig død: Dansk realitydeltager dømt

Derudover havde Nicklaes i en længere periode efter misbruget problemer med at få rejsning.

– Når jeg var på, så var jeg jo rigtig sexlystig og havde ikke nogen problemer med den der, men lige så snart jeg stoppede, så virkede den ikke i en længere periode, fortæller han ærligt.

I ‘Ex on the Beach’ gav Nicklaes den gas på lagnerne med ekskæresten Amanda. Rejsningsproblemerne fra steroidemisbruget forsvandt nemlig sidenhen.

Amanda og Nicklaes blev “gift” i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Dplay)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Jeg er ensom

“Ingen gider have sådan et stort monster”

Heldigvis indså Nicklaes til sidst, at steroiderne ikke var løsningen for ham, da han hverken blev glad eller sund af misbruget.

– Jeg blev ældre, og så tænkte jeg bare, at jeg prøver sgu at træne uden og spise sundt og bare være sund ved mig selv, jeg kunne mærke, at min krop blev træt, og der er ikke nogen, der gider have sådan et stort monster alligevel, det fandt jeg ud af, forklarer Nicklaes om, hvorfor han fik sat en stopper for steroiderne.

I dag er Nicklaes ikke længere plaget af bivirkningerne af sit steroidemisbrug, og han fortryder, at han kom ud på det sidespor.

LÆS OGSÅ: Ny deltager i ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: Amanda fik tilsendt videoen: Nicklaes kysser med Sara