'Ex on the Beach'-babe bliver filmet og fotograferet i smug

Ditte har opdaget, at hun bliver både filmet og taget billeder af, når hun bevæger sig rundt i offentligheden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. juni 2020 kl. 12:55

Selvom Ditte efter nogle uger i ‘Ex on the Beach’-villaen i Brasilien blev vant til at blive filmet døgnet rundt fra kameraer, der sad skjult i alle vinkler, så er det ikke noget, hun ønsker, skal fortsætte hjemme i Danmark.
LÆS OGSÅ: Oprørt kunstner til ‘X Factor’: I har stjålet MIN sang!
Det har det dog  alligevel gjort, da mange, som genkender hende på gaden, i bussen eller andre steder, forsøger at filme og tage billeder af hende, uden hun bemærker det. Til at begynde med sagde hun ikke noget til det, men nu begynder det at gå hende på.
Derfor har hun valgt at tage problemet op i en insta story.
LÆS OGSÅ: Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!
– Nu er det sket et par gange efterhånden, at især unge piger tager deres telefon frem og sender en snap (Snapchat, red.) af dem selv, hvor man også ser mig. Og jeg tror, det er det, der er meningen med det hele: At filme mig på deres snap til deres venner og veninder, fortæller hun i en story.
LÆS OGSÅ: Sofie Linde om Fies sugardating-reklame: Det er langt ude
Når ‘Ex on the Beach’-baben opdager, at hun pludselig bliver filmet, vælger hun at smile til personen, der gør det. For det gør hende ikke noget, at folk gerne vil tage billeder af hende, og hun ved, at de ikke gør det i en ond mening. Hun ønsker blot, at de gør opmærksom på det, og at hun kan give tilladelse til det.
– Hvorfor kommer i ikke bare over og siger hej? Det er helt okay. Jeg bider ikke og vil hellere end gerne sige hej og få taget et billede. Det tænker jeg også, er hyggeligere, end at i skal sidde i en bus og filme i smug. I bund og grund ved jeg jo godt, hvad i laver. Vi ser det, siger Ditte.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer
Hun tilføjer, at det vil give langt bedre billeder taget fra bedre vinkler, hvis folk lige hilser og laver en aftale, inden der bliver snappet løs.