Efter ‘Ex on the Beach’: Amanda så Nicklaes knalde med en anden

Det giver sig selv, at det ikke er en ønskesituation at se sin kæreste være sammen med en anden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. juni 2020 kl. 13:07

På den allerførste aften i ‘Ex on the Beach’-villaen i Brasilien var Nicklaes og Ditte det første par, der foldede sig ud på lagnerne, hvilket villaens kameraer sørgede for at forevige. Den hede aften er selvfølgelige med i første program af ‘Ex on the Beach’, som blev vist for øjnene af alle de reality-stjerner, der deltog i premierefesten tilbage i februar.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe bliver filmet og fotograferet i smug

På det tidspunkt var der sket meget, siden Nicklaes og Ditte ikke kunne modstå hinanden, og som bekendt blev Nicklaes jo allerede dagen efter natten med Ditte meget interesseret i Amanda, og det hele resulterede i lidt af et trekantsdrama.

Vises på storskærm til premieren

Nicklaes til forpremieren på ‘Ex on the Beach’ 4 i selskab med Amanda og Asbjørn. (Foto: Janus Nielsen.)

Derfor puster det til gløderne, da Nicklaes sidder placeret mellem sin kæreste og Ditte, der kun er nogle få pladser væk, mens de alle skal se på, at Ditte og Nicklaes hygger sig i sengen. Mange af deltagerne får sig et godt grin under premieren, det gør Nicklaes også selv, men situationen er samtidig en smule anspændt. Hvordan det foregår, kan man se i ‘Efter Ex’.

LÆS OGSÅ: Nær ven af ‘Familien fra Bryggen’ offer for stor tragedie

– Jeg har en lidt sur Amanda ved siden af mig, og Ditte hun er lidt ked af det på den anden side, så det er med lidt blandede følelser. Det er som at være tilbage i villaen, siger Nickales.

Amanda ved godt, at det er fortid, men derfor er det stadig ikke rart for hende at se sin kæreste have sex med en anden på tv. Dog tager hun det meget godt og mener, at det kunne være meget værre.

LÆS OGSÅ: UH! Türker med i nyt program

– Der er lagen på, og man ser kun deres fødder, siger hun.

Se klippet fra ‘Efter Ex’ herunder. Se hele afsnittet på Dplay.