UH! Vender Türker tilbage til skærmen? - Her & Nu

UH! Vender Türker tilbage til skærmen?

Türker er netop blevet færdig med tv-optagelser, som han håber ender med at blive til et tv-program.

Af Lykke Buhl - 2. juni 2020 kl. 13:29

27-årige Türker Alici har vi efterhånden set en del af på skærmen. Hele tre omgange af ‘Paradise Hotel’ er det blevet til, samt en tur i ‘Robinson Ekspeditionen’.
Men nu er det muligvis et nyt program på vej med Türker. Han er nemlig blevet færdig med at optage en såkaldt “dummie” eller en “pitch”, der er nogle prøveoptagelser, der skal bruges til at sælge et muligt program til en tv-station.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører bryllupsplanerne

Venner på forretningseventyr

Programmet skal handle om Türker og hans forretningspartner Ninos, som har donutkæden Bronuts sammen. Og det bliver netop det venskab og deres fælles forretningseventyr, der skal være i fokus. Bronuts åbnede sin første butik i Århus sidste år og er nu igang med at åbne sin tredje butik i København.
I sin seneste YouTube-video viser Türker, at der følger et lille tv-hold med ham rundt. Her er der en kameramand med og filme inde i en af Bronuts-forretningerne, samt til en efterfølgende prank i parkeringskælderen, til frokost og hjemme hos Ninos.

Herunder kan du se et billede af Türker og Ninos foran deres anden Bronuts-forretning
 

Vis dette opslag på Instagram

 

KØBEN FK HAVN! – Vi kommer! LEJEKONTRAKTEN ER UNDERSKREVET! – Vesterbrogade 37! 400 meter fra banegården ???? – Vi er så pisse hamrende stolte! Små 8 måneder er gået! Og vi er på vej til at åbne butik nr 3 ?? – Et bevis på at, så længe man har hjertet med! Og passionen er der! Og man bliver ved med at tro på sit koncept! Så skal tingene nok lykkedes! – På 8 måneder har vi nået at få 2 kompetente personer vi ikke kunne være foruden @brianscult @brianmkirkegaard ? Ansat en butikschef @ainoborg og hele 23 medarbejdere under os ? – Vi glemmer stadig ikke den dag, folk tvivlede på vores koncept! Ikke kunne forstå hvorfor vi ville kaste os ud i… hvad? Donuts… – Vi har hinanden! Sammen er der intet der kan komme i vejen for vores succes ? – Så team @bronutsdk … TUSIND TAK FOR ALT DEN STØTTE I GIVER OS! ???❤️?? – – Btw… -Datoen for åbningen er ikke fastlagt – -Der vil komme et opslag omkring søgning af butikschef og medarbejdere til kbh! – -Angående job i kbh. Så har vi ikke åbnet op for ansøgninger endnu! Men det kommer! Så hav tålmodighed ❤️ – -Tilgengæld søger vi flere medarbejdere til Århus butikkerne… se nærmere her @bronutsdk og det samme gælder som for ovenstående ? – Tag en københavner der vil blive glad for denne nyhed ?? – – #bronutsdk #teambronuts #donut #donuts #donuts? #donutlover #lovedonut #donutshop #food #foodlover #oreodonut #toffifeedonut #snickersdonut #daimdonut #donutcoffee #kinderdonut #buenodonut #maxidonut #marsdonut #twixdonut

Et opslag delt af Bronuts Donuts Denmark Aps (@bronutsdk) den


LÆS OGSÅ: CHOK! Fie tager konsekvensen efter sugardating-reklame

Tv-hold indkaldt

Optagelserne til dummien om Bronuts er foregået over to separate dage. I en tidligere video har Türker fortalt lidt mere om de nu forgangne prøveoptagelser, som han håber munder ud i et fuldt program, der skal sendes på tv.
– Vi har haft et tv-hold på, som er igang med at lave sådan en pitch til Bronuts, som de gerne vil sælge til tv-kanaler, fordi de er blevet kaldt ind til sådan et – hvad skal man sige, ligesom når man skal prøve at sælge noget – og der har de så fået at vide, at hvis de kommer med nogle pitch, det vil sige en tre-fire minutters video af noget, de har optaget, som muligvis kunne blive til en fed serie eller et eller andet. Så der har de valgt os, for at følge Ninos og jeg og Bronuts, forklarer Türker.
LÆS OGSÅ: Türker afslører: Sådan får du succes på Instagram

Håber, det bliver solgt

Türker har tidligere fortalt, at han gerne vil trække sig lidt fra realitytv-verdenen for at fokusere på virksomheden Bronuts, men et program om netop Bronuts vil Türker meget gerne lave, så derfor håber han, at programmet bliver solgt.
– Forhåbentligt laver de en fed pitch, så de klipper alt det sammen, de har filmet i dag (20. maj, red.), de kommer og filmer en gang til, og så skal de prøve at sælge det til en tv-kanal, forklarede Türker om det mulige program.
LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag
Nu er der altså kun tilbage, at tv-holdet skal have klippet og solgt “dummien” til en tv-station, der kan se muligheder i idéen.

Vil du gerne se Türker på skærmen igen?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Fie Laursen tisser på sig selv
Herunder kan du se videoen, hvor der optages til det nye program

LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes har slået op med Amanda: Jeg har ikke følelser mere
LÆS OGSÅ: Reality-hunk er med i nyt porno-program: Her har du set ham før