Fie Laursen raser: Kæresten utro med Sigmund

Fie råbte og skreg, da hun fandt sin kæreste og Sigmund i seng sammen.

Af Lykke Buhl - 24. januar 2020 kl. 08:58

Der har gået mange rygter om Fie Laursen og Daniel Cristinos forhold. Et af de mest hårdføre rygter lyder på, at Daniel er homoseksuel.
Så da Fie forleden kom hjem til Sigmund – som vi kender fra ‘X Factor’ og ‘Divaer i Junglen’ – og så, at Sigmund og Daniel lå afklædte og stønnende oven på hinanden i Sigmunds seng, flippede hun ud.
– Jeg blev pisse gal. Jeg blev bare ekstremt vred og forvirret, forklarer Fie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne chokerer: Derfor stopper jeg

It’s a prank, honey!

Fie reagerede ved at råbe og skrige af de to mænd, da hun fandt dem sammen. Det kan man nemlig se i en ny video på Daniels YouTube-kanal, hvor Daniel og Sigmund med skjult kamera forsøger at få Fie til at tro, hun fanger dem midt i en hed akt.
– Hvad fuck! Hvad laver I, råber Fie, da hun efter en smuttur på McDonalds vender tilbage til Sigmunds lejlighed og finder han og Daniel sammen i sengen.
– Jeg mente ikke noget med det. Jeg ville bare se, om der var noget om det, bortforklarer Daniel sig, mens Sigmund dog fortæller, at der ligger mere end bare nysgerrighed i akten.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset
– Du kan ikke bare være nøgen med mine venner, og nu fortæller du mig, at I er sammen? Fuck det, I kan få hinanden, raser Fie videre, indtil de to herrer indrømmer, at der var en prank.
– It’s a prank, honey! Det ville vi aldrig gøre imod dig, griner Sigmund, der dog bagefter gerne understreger, at han nød at ligge tæt med en afklædt Daniel så længe, det varede.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og kæresten afslører: Her er sandheden om vores forhold

Fie forsikrer: Jeg hoppede på den

De fleste af videoens kommentarer går dog på, at seerne tror, der er tale om skuespil og ikke rigtigt skjult kamera. Eksempelvis peger de på, at døren ud til opgangen stod åben, og hverken Daniel eller Sigmund kan holde masken og skjule deres smil helt undervejs i pranken.
Men Fie forsikrer om, at hendes chok var ægte, og at hun hoppede i med begge ben.
– Vi plejer at pranke hinanden hjemme, så jeg var slet ikke klar over, at det kunne være en prank, fortæller Fie og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie
– Der har været rygter (om Daniels homoseksualitet, red.) – og så lavede han jo en prank på mig den anden dag også. Så det er klart, at jeg tænkte “hvad fuck”, når jeg ser ham ligge uden trøje på med Sigmund, som jo er homoseksuel, forklarer hun.
– Jeg fik virkelig et chok, blev frustreret og vred. De fik mig godt, forsikrer hun.

Daniel: Jeg håber, den her prank kan åbne folks øjne

Også Daniel forsikrer om, at videoen er ægte og ikke bare skuespil. Han havde nemlig tænkt, at fordi Sigmund er homoseksuel – og fordi der har været så mange rygter om hans egen seksualitet – så ville Fie hoppe på den.
– Hvis jeg havde fået en heteroseksuel mand til det i stedet for Sigmund, så var Fie nok ikke hoppet på den, forklarer han til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden
Men faktisk er videoen ikke kun sjov og ballade fra Daniels side af. Han håber nemlig også, at han med sin letsindige tilgang til homoseksualitet kan inspirere andre.
– Folk har troet, at jeg var bøsse så længe, jeg kan huske, så jeg synes det er sjovt at bruge det til min fordel – på en respektfuld måde. Jeg er ikke usikker omkring min seksualitet, så jeg synes bare, det at gøre sådan noget her som en prank er sjovt, fortæller han og fortsætter:
– Jeg føler, der er mange heteroseksuelle mænd, der er bange for at være tætte med en anden mand, bange for at joke med det eller bare for at sige at en anden mand er lækker, fordi de er bange for, at det er “gay”. Så jeg håber, den her prank kan åbne folks øjne, forklarer Daniel.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøranssons kæreste tjekker ind i Mexico
Herunder kan du se videoen, hvor Daniel og Sigmund pranker Fie

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er mine vildeste fake-historier
Fie og Daniel forsikrer altså om, at Fie virkelig troede på, at hun fangede Sigmund og Daniel i seng sammen, selvom folk i kommentarfeltet beskylder dem alle tre for at spille skuespil.

... Men hvad tror du?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde
LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Læs mere om