'Vild med dans'-stjerne: Derfor stopper jeg - Her & Nu

'Vild med dans'-stjerne: Derfor stopper jeg

Den faste ‘Vild med dans’-danser har prioriteret andre projekter over ‘Vild med dans’ den kommende sæson.

Af Katrina Rosendal & Lykke Buhl - 23. januar 2020 kl. 10:47

Den populære ‘Vild med dans’-danser, Karina Frimodt, vender ikke tilbage på dansegulvet, når den næste sæson af det populære TV2-program skal sendes.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma afslører: Derfor kom jeg så langt ud
Det fortalte hun til HER&NU i går aftes, da der var pressemøde på musicalen ‘Dirty Dancing’, som Karina i år vil prioritere over ‘Vild med dans’. ‘Dirty Dancing’-musicalen får nemlig premiere i september, hvor ‘Vild med dans’ også går i gang.
– Jeg har kørt min danseskole samtidig med ”Vild med dans”, så det har været rigtig hektisk, og jeg har ikke været så meget hjemme. Så nu er det dejligt at være lidt hjemme igen, selvom jeg selvfølgelig stadig har danseskolen at se til. Jeg kan dog bedre trække vejret nu, hvor der ikke er ”Vild med dans” og lade op til det nye efterår, der i stedet kommer til at stå på ”Dirty Dancing”, fortalte Karina Frimodt til HER&NU.

Karina Frimodt har rollen som Penny i musicalen ‘Dirty Dancing’ (Foto: Lars E. Andreasen).


LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur overfaldet i byen af deltager fra ‘Paradise Hotel’
Karina, der har rollen som Penny Johnson i ‘Dirty Dancing’-musicalen, har ellers været med i alle sæsoner af ‘Vild med dans’ – undtagen i 2014, hvor hun var lovligt undskyldt, da hun her fødte hendes – og hendes forlovede Kasper Lentz’ – søn James. Derudover har Karina den 12-årige datter Mathilde fra et tidligere forhold.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen og kæresten afslører: Her er sandheden om vores forhold

Bryllup i sigte

Netop Karina Frimodts forlovede, Kasper, kommer også til at få lidt ekstra af hendes tid og fokus, nu hvor hun dropper næste sæson af ‘Vild med dans’.
– Han friede jo i sommers, og vi ville gerne have været gift i sommeren 2020, men så røg hele efteråret jo med ”Vild med dans”, forklarede Karina.

Kasper Lentz og Karina Frimodt (Foto: Henrik R. Petersen)


LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset 
Derfor skal den kommende tid gå med planlægningen af det udskudte bryllup.
– Vi er ikke sikre på, hvor vi gerne vil holde det henne, så vi vil gerne ud at prøve nogle forskellige steder. Derfor er vi faktisk kun lige gået i gang nu, og derfor gifter vi os først i sommeren 2021. Vi vil simpelthen gerne være sikre i forhold til stedet, og vi vil gerne kunne glæde os til det. Man skal være i god tid med sådan noget. Vi har god tid nu til at planlægge det hele. Og jeg glæder mig simpelthen så meget, fortalte Karina.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører stor nyhed 
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’