‘Fangerne på fortet’-stjerner: Her er vores største frygt

Frygten for edderkopper og kryb fylder hos to af deltagerne, mens højder er den største frygt hos holdets tredjemand.

Af Jonas Sand - 5. oktober 2020 kl. 19:25

I aften kaster skuespillerinden Ida Marie Nielsen, YouTuberen Anton Cornelius og håndboldspilleren Hans Lindberg sig ud i de mange udfordring i ‘Fangerne på fortet’.

– Jeg har set det som ung og bare tænkt, at det ville jeg virkelig gerne være med i. Det var jo svært at vide, hvor svære dysterne ville være, så det var en mulighed for at få prøve sig selv af, siger Hans Lindberg.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’ i ‘Fangerne på fortet’: Man er dum, hvis man siger nej

– Jeg kan huske, at jeg har sagt for noget tid siden, at hvis jeg skulle lave noget tv, så skulle det være ‘Fangerne på fortet’. Det er jo noget, man selv har set på tv

Mens flere af de andre hold kender hinanden i forvejen eller kom fra samme branche, så er intet af det tilfældet for holdet. Men det gjorde dem ikke noget.

– Jeg synes, det var megafedt, for man lærer jo nogle nye mennesker at kende, og vi har nogle forskellige styrker, siger Anton Cornelius, mens Ida Marie Nielsen slår fast, at det slet ikke har været noget problem, at de ikke kendte hinanden.

LÆS OGSÅ: Anders Lund Madsen i lære som vismand: Jeg er slet ikke vis endnu

– Jeg synes, vi fandt hinanden rigtig hurtigt, og vi var ret gode til at støtte hinanden. Vi var der bare alle, og vi var fokuserede og indstillet på, at det her bare skulle gå godt, siger Hans Lindberg.

Håndboldspilleren og skuespillerinden kunne finde en fælles frygt i edderkopper og kryb, som de begge peger på som deres største frygt, mens Anton Cornelius er bange for højder – og altid har været det.

LÆS OGSÅ: Janni Ree om datterens fødsel: Jeg har aldrig været så nervøs

Om det er noget, de kommer til at stå ansigt til ansigt med, kan du se i aften kl. 20.00 på TV3 i ‘Fangerne på fortet’.

LÆS OGSÅ: WOW! Remee og Mathildes vilde luksusferie: Rejser i privatfly