'Ex on the Beach'-Sidsel: Casper lyver! - Her & Nu

'Ex on the Beach'-Sidsel: Casper lyver!

Det er ikke mange søde ord, der er at finde mellem det tidligere ‘Ex on the Beach’-par.

Af Louise Vilsbøl - 15. november 2019 kl. 10:30

I programmet ‘Efter ex’ kunne man se Sidsel Borg og Casper Nicolaisens flirt både starte og slutte, men selvom romancen var hed, så døde den hurtigt. I går fortalte Casper så, at årsagen til bruddet var, at han ikke havde følelser for hende.
– Jeg kunne mærke, hun fik følelser for mig, som ikke var gengældt. Det ser ud som som på tv, at det var fordi, jeg var for glad for hende, men det passer ikke, og det ved hun også godt, fastslog Casper i går.
Det er dog en lodret løgn, understreger Sidsel nu på Instagram, hvor hun har delt en række stories omkring, hvad hun mener, der skete.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
– Nu er det vist på tide, at jeg fortæller jer sandheden omkring mig og Casper, for det han siger nu, det passer i hvert fald ikke. Enten har han løjet helt vildt overfor mig, hver dag vi så hinanden, eller også sidder han og lyver nu. I hvert fald så kan jeg ikke forstå, at han aldrig nogensinde været glad for mig, og det var derfor, det sluttede mellem os, lyder det fra Sidsel, som uddyber:
– Vi blev rigtig hurtigt enige om, at vi syntes hinanden var rigtig søde, og det var faktisk ham, der sagde til mig “her har du en ekstranøgle, pak en kuffert og kom og bo hos mig”, og så har han ligget i sengen og sagt, at han bare syntes, jeg var så dejlig. Jeg ved godt, han aldrig har sagt, han var forelsket i mig eller vild med mig, men det han siger, om at han aldrig nogensinde har været glad for mig, det betyder jo bare, at han har løjet, når han har ligget og sagt, at han syntes jeg var super super dejlig, og at han var ked af det over, at jeg skulle rejse, og at han syntes, jeg var rigtig rigtig sød. Hvis det ikke er at være glad for en person, så ved jeg ikke, hvad det er.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe har scoret grevinde Alexandras eks

Bytur endte helt galt

Ifølge Sidsel så skrev Casper til hende, da de stoppede det, at han var blevet mere glad for hende, end han havde troet, han ville kunne på så kort tid, og derfor kunne de ikke fortsætte, for så var han bange for, at han ville blive endnu mere glad for hende og endnu mere ked af det, når hun rejste til Kina, hvor hun netop nu bor i et halvt år.
– Så jeg forstår ikke, hvorfor han har et behov for at sidde og lyve nu. Det er sandt, at efterfølgende efter han havde droppet mig, der mødtes vi til et arrangement og tog i byen sammen, og der opførte jeg mig som en kæmpe klaphat, for når jeg bliver stiv, så kan jeg ikke styre det, og jeg var rigtig såret, for jeg kunne rigtig godt lide ham. Og det er også en stor faktor for, at han er sur på mig nu, og han kan ikke lide mig, og det har han også lov til, jeg har sagt undskyld, fastlår Sidsel og uddyber overfor Realityportalen, hvordan hun var en klaphat:
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene
– Jeg var bare vildt fuld og har så åbenbart sagt til hans bedste ven, at jeg ikke forstår, hvorfor han har sluttet det, når han er så smaskforelsket i mig, hvilket jeg godt ved, han ikke var, men igen – jeg var lortestiv, og som jeg siger i min story, kan jeg godt forstå, han ikke syntes det var cool. Men da jeg så snakkede med ham om det, kunne han slet ikke sætte sig ind i, at jeg var fuld og såret og derfor opførte mig dumt. Han var bare en kold nar, og han sagde også nogle vildt lede ting til mig i sin brandert, og dem står han ved, så derfor synes jeg jo, at han er lidt en nar, især nu, hvor han lyver så åbenlyst.
For Sidsel er det vigtigste, at hun ikke bliver udstillet som en, der lyver, når hun selv mener, at uanset hvad så lyver Casper, fordi han enten lyver ved at sige, at han ikke har været glad for hende eller også har løjet overfor Sidsel, da de var sammen.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!