Sådan er det gået alle 'Ex on the Beach'-parrene

Hvem er gået fra hinanden, og hvem holder fast i kærligheden?

Af Louise Vilsbøl - 22. oktober 2019 kl. 22:59

Der var gallafest og parhygge til den helt store guldmedalje i sæsonafslutningen på ‘Ex on the Beach’ her til aften. Både Daniel og Tessie og Sidsel og Jeppe fik hygget under lagenerne, mens forelskelsen og de dybere følelser voksede hos Elisabeth og Kristian, selv Mark og Frederik blev mere intime i deres bromance, hvor de fik hinandens ædlere dele at føle.
Men hvordan er det gået efter optagelserne? Er der kommet fire nye kærestepar ud af sæson tre, eller havde alle deltagerne fået ø-kuller til sidst i programmet?
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie afslører: Derfor røg vi ud af ‘Ex on the Beach’

Sidsel og Jeppe: Datede, men…

Sidsel og Jeppe fik øjnene op for hinanden efter at have været igennem henholdsvis Frederik og Jill, men til slut så det ret lyserødt ud mellem dem, og de fortsatte da også, da de kom hjem, hvor de ifølge Jeppe datede halvt. Men afstanden kom imellem dem, og da Sidsel skulle rejse seks måneder til Kina for at bo, døde romancen.

Foto: Kanal 4


– Vi snakker sammen til tider, men vi dater ikke, og der er ikke mere mellem os, afslører Jeppe.
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

Tessie og Daniel: Utroskab

Da Tessie kom ind i villaen igen havde hun kun øje for Daniel, men flammen slukkede stort set samtidig med kameraerne, og allerede i lufthavnen var følelserne væk fra Tessies side. Flirten fortsatte dog lidt efter hjemkomsten, hvor Daniel tog med Tessie til Aarhus. Da de skiltes, troede Daniel, at de skulle fortsætte, men mens han var på ferie, var Tessie sammen med en anden, og forholdet endte, før det var begyndt.
Man kan se hele dramaet mellem Tessie og Daniel og få hele historien i programmet ‘Efter Ex’, der har premiere på DPlay netop nu.
LÆS OGSÅ: Jamie raser: ‘Ex on the Beach’ er et skodprogram

Elisabeth og Kristian fortsætter forholdet

Hos det par, hvor der var mindst action, var der til gengæld mest kærlighed. Langsomt, men sikkert opbyggede Elisabeth og Kristian varmere og varmere følelser for hinanden, og selvom de ikke havde sex på tv, så var de stort set kærester, da de tog fra villaen.
De to fortsatte romancen, men de vil ikke afsløre, om de er blevet kærester.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie efter sex med Frederik: Jeg vidste, det ville ske
– Det finder I ud af i ‘Efter Ex’, lyder det kryptiske svar fra Elisabeth, som supplerer:
– Kristian og jeg har det virkelig godt sammen! Vi snakker i telefonen og skriver sammen hver eneste dag.
Kristian vil heller ikke afsløre titlen på deres forhold og henviser ligesom Elisabeth til ‘Efter Ex’, men han teaser lidt for, at man godt kan glæde sig.
– Jeg vil sige, at de følelser jeg havde for hende, mens vi var nede i Grækenland, de forsvandt ikke, når vi kom hjem. Jeg er blevet gladere og gladere for hende, efter vi er kommet hjem. Jeg kan også sige, at jeg har været nede i Caribien for at besøg hende, afslører Kristian.
DPlay-programmet ‘Efter Ex’ har premiere i dag kl. 23.00, og i første afsnit kan man blandt andet følge Kristian, der netop overrasker Elisabeth med et besøg i Caribien. Så hvis man gerne vil følge med i deres fortsatte forhold, er der altså rig mulighed for det.
LÆS OGSÅ: Jamie afslører: Min kæreste var ikke fan af mig i ‘Love Island’

Mark og Frederik

Udenfor ved cocktailbaren kom Mark og Frederik op at toppes ved premieren på ‘Ex on the Beach’. (Foto: Henrik R. Petersen)


Op til premieren på ‘Ex on the Beach’ led bromance mellem Mark og Frederik et vaskeægte knæk, da Sarah Amalie kom imellem dem, og de var tæt på at komme op at slås til premiere-festen, hvor de måtte skilles ad, og Frederik hældte en drink i hovedet på Mark.
Efterfølgende har de to dog fået talt ud, og Mark og Sarah Amalie er for nylig blevet kærester, så der er skruet op for både bromance og almindelig romance hos Mark.
LÆS OGSÅ: Stor undring om ‘Ex on the Beach’-Mark: Kopierer han Philip May?