'Ex on the Beach'-René giver Frederik ret: Jeg er en tøffelhelt

René er bestemt godt klar over, at Tessie har ham i sin hule hånd, men alligevel opgiver han ikke håbet.

Af Emilie Holm Egebro - 22. september 2019 kl. 22:55

Alt begyndte at se lidt lysere ud for René i aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’. Hans eks Jill ankom nemlig til villaen, og de to havde en hyggelig date, der både bød på kys og flirt.
Alligevel faldt Renés tanker tilbage på Tessie, så snart han var tilbage i villaen. Han endte også med at få et kys og nogle søde ord fra Tessie, men det viste sig, at hun kun gjorde det for at sikre sig, at hun havde René i sin hule hånd. Selvom hun ikke var interesseret, ønskede hun nemlig stadigvæk hans opmærksomhed.
LÆS OGSÅ: Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt ti kilo
René endte derfor sin aften med at være trist og gå tidligt i seng, mens Tessie endte med at have sex i poolen med Frederik. Alligevel er René dog ikke klar til at opgive håbet:
– Hele situationen, hvor Tessie gik fra at sige, at hun holdt af mig og endte med at sige, at hun ikke gad snakke med mig, er stadigvæk en gåde. Jeg forstod måske godt, at hun gerne ville skubbe mig lidt væk, så jeg ikke faldt yderligere for hende, men jeg var stadig bare forvirret omkring situationen. Det var heller ikke lige den fedeste nyhed at vågne op til, at Frederik og Tessie havde knaldet i poolen, men det hjalp mig nok også til at indse, at Tessie virkelig bare legede med mig. Jeg er dog ikke typen, der smider håndklædet i ringen, for hvem ved, hvad det sker i de senere afsnit?, lyder det hemmelighedsfuldt fra René, der dog fortsætter:
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
– Jeg forstod sagtens, at alle gutterne syntes, at Tessie legede med mine følelser, eftersom hun jo tit udtrykkede, at hun ikke ville have mig, men at andre heller ikke måtte mig Så Frederik har ret i, at jeg nok er lidt af en tøffelhelt inde i villaen, det må jeg nok indrømme. Grunden til, at jeg ikke gik efter Jill, var, at jeg jo var super glad for Tessie, og mit forhold til Jill var udelukkende venskabeligt. Desuden udtrykkede både Jeppe og Jill, at de var interesserede i hinanden.
Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden