Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste

Sara har ikke meget at sige om ekskærestens nye flirt, som hun tidligere har været veninder med.

Af Jonas Sand - 20. september 2019 kl. 7:29

Fie Laursen og Jeppe Risager fra sæson to af ‘Ex on the Beach’ smed noget af en reality-bombe, da de torsdag afslørede, at de dater.
Efter sex og skænderier under optagelserne til Kanal 4-realityserien var stemningen mellem de to ellers dårlig, da sæsonen løb over skærmen tidligere i år. Her fortalte Fie blandt andet, at de var uvenner, men det uvenskab er altså nu lagt på hylden. Og både Fie og Jeppe forventer, at det hele ender med, at de bliver kærester.
– Jeg er ikke i tvivl om, at vi bliver kærester, men vi er begge lige kommet ud af forhold, så vi tager en dag ad gangen, fortalte Fie torsdag til Realityportalen.
Fie henviser til Jeppes forhold med Sara, som han fandt sammen med under ‘Ex on the Beach’. Kærligheden mellem de to varede ved et stykke tid hjemme i Danmark, men i juli bekræftede de, at det var slut.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Jeppe tog Fies tv-mødom.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

Sara: Jeg ønsker dem det bedste

Fie og Sara havde et godt forhold til hinanden, men Fie fortæller, at de to ikke længere snakker sammen. Derfor har hun ikke noget problem med, at hun nu har fundet sammen med sin tidligere venindes ekskæreste.
Realityportalen har været i kontakt med Sara, der ikke ønsker at sætte de store ord på sit forhold til Fie eller at ‘Ex on the Beach’-kollegerne nu har fundet sammen.
– Jeg har ingen kommentar – udover at jeg ønsker det bedste for de to, lyder det kortfattet fra Sara, som dog kvitterede med et digt på sin Instagramstory, da nyheden kom ud:
Og nu, jeg er helt alene i min seng, men jeg vil hellere ligge alene end at sove med ham, der har kneppet Fie Laursen. Jeg kan se, du ved, og tro mig, jeg er virkelig glad på jeres vegne, men det må være fucking svært at glemme mig, og jeg er langt bedre end det der, hold nu kæft!
Digtet er inspireret af Fie Laursens sang ‘Top 10’, som omhandler en ekskæreste, der har været sammen med en af hendes veninder. Venskabet mellem Fie og Sara er dog gledet ud i sandet, og netop derfor mener Jeppe heller ikke, at hans forhold til Fie kommer til at skabe problemer.
– De snakker ikke mere, så er der intet problem, siger Jeppe og fortæller, at han heller ikke snakker med Sara længere.
For nogle dage siden under en spørgerunde på Instagram udtrykte Sara ellers sit savn til Jeppe. Men det lader altså til, at nyheden om Jeppes forhold med Fie afhjalp savnet. På hendes næste stories synger hun nemlig teksten til sangen ‘Thank you, next’, som handler om at komme videre til den næste fyr.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt