‘Ex on the Beach’-Louise er ikke længere single

Louise er ikke længere single. Men hun har heller ikke en kæreste.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. august 2020 kl. 15:19

Baben fra ‘Ex on the Beach’ sæson 4, Louise Balling, er en glad kvinde for tiden, for hun er blevet godt og grundigt forelsket. Hun vil dog ikke gå så langt som at sige, at hun har fået en kæreste, da hun har det svært med at sætte en titel på.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Elinas nye kæreste?

– Jeg har ikke fået en kæreste. Vi ser hinanden, og jeg kan også godt se en fremtid med ham. Men lige nu tager jeg det stille og roligt. Kærester er en enorm stor ting for mig, så jeg skal være 100 procent sikker, før jeg går ind i det. Der er lige nogle ting, vi skal have styr på, siger 20-årige Louise til Realityportalen.

– Men vi har det rigtig godt sammen, og jeg kunne ikke forstille mig ikke at være sammen med ham, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: AV! Iskolde paradisoer sletter sidste spor fra forholdet

De to mødte hinanden første gang for to måneder siden. For ganske nylig har de valgt at sige, at de ikke længere er singler – selvom de som nævnt heller ikke vil have kæreste-titlen på sig endnu.

– Jeg er jo ikke så god til at have en titel på, da jeg generelt ikke er god til alt det der “kæreste-halløj”. Jeg kan ikke lide at føle mig begrænset, forklarer Louise, og hun forklarer, hvad der skal til, før hun føler sig klar til at indgå i et helt fast forhold:

LÆS OGSÅ: Kæmpe glæde: Oh Land har født

– Man skal bare lige lære at stole 100 procent på hindanden og generelt se det an, hvordan man fungerer sammen i længden, før man tager skridtet videre.

Louise Balling flirtede i ‘Ex on the Beach’ rundt med Mikkel og Victor – og i sidste ende var det Victor, der stak af med hendes hjerte. De to forsøgte efter optagelserne at give det en chance hjemme i Danmark, hvor de nåede at have det rigtig godt sammen og se hinanden stort set hver dag. Men desværre endte det med at gå helt galt med dem, og det var mildt sagt ikke pæne ord, de havde at sige om hinanden. I dag lyder det til, at der fortsat er ret kølig luft mellem Louise og Victor, og at de ingen kontakt har. 

LÆS OGSÅ: CHOK! Reality-deltager forlovet med Peter Madsen

‘Ex on the Beach’-baben vil endnu gerne holde det for sig selv, hvem hendes nye flamme er.