Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt! - Her & Nu

Amanda opløst i gråd: Det er SÅ tarveligt!

Rygterne bliver ved. Det har fået baben fra ‘Ex on the Beach’ til at bryde helt sammen. Nu har hun en bøn til sine følgere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. maj 2020 kl. 08:51

– Filmen er sgu knækket for mig nu. Jeg er træt af, at der er så mange af jer, der ikke forstår, at jeg bare er et helt normalt menneske. I tror, i har retten til at vide alt om mit liv, og i respekterer ikke, at jeg har det dårligt.
Sådan indleder Amanda sin story søndag aften, hvor hun på Instagram grædende fortæller, at nu er hendes grænse for, hvor meget offentligheden kan tillade sig at blande sig i hendes privatliv, blevet overtrådt.
LÆS OGSÅ: Mikkel om nyt realityhunk: Han bliver højrøvet
Med det hentyder hun til den store opmærksomhed omkring hende og Nicklaes’ forhold. ‘Ex on the Beach’-baben giver udtryk for, at hun selvfølgelig ved, at hun selv har valgt opmærksomheden til ved at deltage i et reality-program og dermed blive et kendt ansigt.

Jodel-rygter

I lang tid har den store nysgerrighed udelukkende været positiv, og Amanda har været glad og nyforelsket, som har medført, at hun er flyttet hjem til Nicklaes i Hedehusene. Men nu beder parret om fred, hvilket de ikke har fået. Til gengæld er der opstået utrolig mange rygter på de sociale medier, som går på, hvad ‘Ex on the Beach’-stjernernes problemer handler om.
Ikke set i ‘Paradise Hotel’: Nu deler Freja Rømer egne videoer
Alle rygter begyndte, da der var små tegn på, at noget ikke længere var så rosenrødt. Blandt andet var der på Instagram pludselig færre billeder af dem sammen.
– Men at i skal skrive på Jodel i lange baner, og at i skal blive ved med at spamme mig i min indbakke. At i ikke bare kan forstå, at ting tager tid, og når jeg skal blive ved med at blive mindet om det, så bliver det ikke ligefrem nemmere, siger Amanda.
LÆS OGSÅ: Nyt reality-venskab: I starten hadede vi hinanden på grund af denne fyr
Ingen af de to ønsker at udtale sig om deres forhold. De bor stadig sammen og er stadig kærester. Men i et opslag på Instagram giver Amanda udtryk for, at det ikke er en god periode nu.
LÆS OGSÅ: Skatter vender tilbage til skærmen
– Det er hårdt, når du med din fornuft ved, at du er nødt til at give slip på noget, men du gør det ikke, fordi du stadig har håb i dit hjerte om, at det umulige kan ske, skriver hun.
20-årige Amanda har allerede én gang bedt til, at alle hendes følgere vil give hende lidt fred. Nu beder hun igen.
– Jeg er SÅ træt, og jeg synes, det er SÅ tarveligt, slår hun fast.
Herunder kan du se Amandas opslag på Instagram.