Sofie Linde om Fies sugardating-reklame: Det er langt ude - Her & Nu

Sofie Linde om Fies sugardating-reklame: Det er langt ude

‘X Factor’-værten har et klart budskab til de unge følgere, som lader sig friste af reklamen. Der er nemlig noget, Fie Laursen glemmer at fortælle dem.

Af Lærke Stræde - 24. maj 2020 kl. 12:58

I et opslag på Instagram reklamerer blogger og influencer Fie Laursen for en sugardatingside, hvor man blandt andet kan sælge sine brugte trusser. Det har skabt stor debat på social medier, hvor flere realitystjerner har kommenteret på sagen.
Sofie Linde er en af dem, der modsætter sig reklamens budskab. I en Instagramstory forsøger hun at række ud til de unge mennesker, der følger Fie Laursen, og som potentielt kan lade sig lokke af hvad, der lyder som lettjente penge.
LÆS OGSÅ: Nyt par i realityland
– Jeg ved, at der er mange af jer, der følger med her hos mig, som også følger med hos Fie Laursen. Jeg vil bare lige sige, at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det som oftest også. Det her med at mødes med fremmede mennesker er noget, man skal være ekstremt påpasselig med, lyder det fra den populære tv-vært, som fortsætter:
– For Fie Laursen glemmer at nævne noget meget væsenligt, og det er, at disse sugardatingsider også fungerer som prostitutionssider. Og jeg ved godt, at de eksempler, hun kommer med, såsom at sende sine brugte trusser for lidt håndøre, som sådan ikke har seksuel karakter. Men det, jeg gerne lige vil understrege, er, at hvis man har en profil derinde, så kan man risikere at modtage tilbud om direkte prositution, og sådan et dilemma ønsker jeg ikke, at nogen skal stå i.
– Man kan også risikere i at sidde i en situation, hvor der bliver forventet noget af en, som man måske slet ikke havde forstået som ungt menneske, der bare troede, man skulle ud og spise en middag, siger Sofie Linde i sin Instagramstory torsdag aften.
LÆS OGSÅ: OMG! Bendtner klar til at acceptere tilbud fra Kina
Den farverige ‘X Factor’-vært har dermed et klart budskab, som kommer direkte fra hjertet.
– Min opfordring til jer unge mennesker er: lad være. Pas på jer selv. Tænk jer nu om. At mødes med fremmede på de betingelser, som sugardating nu engang opsætter, kan have konsekvenser, som kan følge jer resten af jeres liv.
– Og så håber jeg, at der er nogen, der vil se lidt nærmere på, hvorfor den sugardatingside har valgt en influencer med så ung en følgerskare. Hvad er motivet for det? Jeg synes, det er hammer langt ude, lyder den direkte melding fra Sofie Linde.
LÆS OGSÅ: Marc vælger protein frem for Elvira

Fjernet opslaget

Fie Laursen har efterfølgende fjernet opslaget på sin Instagram og gjort sin profil privat. Det har hun gjort, efter at hun har modtaget en del kritik og været igennem en stor bølge af unfollows.
– Holder min profil privat fra nu. Hvis folk vil unfollowe, skal de hellere ikke stalke med, skriver Fie i sin Instagramstory torsdag aften.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hende.
LÆS OGSÅ: Skatter vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: SÅ SØDT! Se ‘Familien fra Bryggen’-Alba i forskellige outfits