Emma fra 'Prinsesser fra Blokken': Derfor sagde jeg nej til 'Divaer i junglen'

Tre ugers optagetid var lige i overkanten for den unge mor at bruge med Philip og de andre ‘Divaer’.

Af Lykke Buhl - 4. juni 2019 kl. 8:59

Det var helt tilbage i 2016, at Emma og de andre populære ‘Prinsesser fra Blokken’ kunne ses på DR3. Programmet blev en rygende stor seersucces, og vandt endda en ZULU Award for Årets Originale Program, men til prinsessernes store ærgrelse kom der aldrig en sæson 2.
– Hvis vi kunne have gjort den lige så god som første sæson, og den ville blive en lige så stor succes, så kunne det have været sjovt. Men det ser ikke sådan ud. Forventningerne til en sæson to ville jo også være tårnhøje, så jeg tror, at folk måske kunne blive skuffede. I stedet stopper vi på toppen, fortalte en diplomatisk, men skuffet Emma dengang til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

Comeback-tilbud fra TV3

Og siden har vi ikke set meget til 21-årige Emma – udover en kort optræden i første sæson af Netflix-serien ‘The Rain’ sidste år.
Men faktisk viser det sig, at vi også kunne have haft fornøjelsen af Vestegns-prinsessen på TV3 de sidste mange mandage, hvis hun da havde taget imod det tilbud, hun fik fra kanalen om at deltage i ‘Divaer i junglen’.
– Der var jo ‘Divaer i junglen’ – jeg kunne have været med i den sæson, som kører i tv’et nu med Philip, Nynne, Sigmund og så videre, afslører Emma overfor Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’ er blevet DRs største succes

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Ronni og Nirvana fra ‘Big Brother’ snakker om den fine grænse mellem at være diva og at være stodder

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Måtte takke nej

Dog havde Emma en ganske god grund til at måtte afslå tilbuddet om tv-opholdet i den thailandske jungle.
– Jeg har et barn jo, så det er lidt begrænset hvor lang tid, jeg kan være væk fra ham. Jeg fik at vide, at det var tre ugers optagelse, det er lige alt for lang tid nok at være væk fra ham, forklarer Emma med henvisning til sønnen Tristan.
Hendes søn er i dag fem år og altså stadig i en alder, hvor han helst ikke vil undvære mor Emma så længe – og omvendt.
LÆS OGSÅ: Kærligheden blomstrer: ‘Ex on the Beach’-par sammen igen
Men Emma er bestemt ikke afvisende over for at lave mere tv i fremtiden, hvis det altså kan kombineres med modergerningen.
– Hvis der kommer et eller andet, som jeg slet ikke kan sige nej til, så skal jeg ikke udelukke det. Jeg er helt bestemt åben for muligheden, fortæller hun.
Realityportalen har været i kontakt med TV3, der ikke ønsker at kommentere på sådanne sager, og altså derfor hverken vil be- eller afkræfte, at de har givet Emma tilbuddet om at deltage i ‘Divaer i junglen’.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift
SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-par er blevet forældre