Slut med 'Prinsesser fra Blokken'

Det kan tyde på, at der ikke kommer endnu en sæson af det populære program.

Af Emilie Holm Egebro - 27. maj 2017 kl. 14:55

‘Prinsesser fra Blokken’ bankede ind på den danske realityscene i 2016, da DR3 havde premiere på fire afsnit om pigerne fra Vestegnen. Tidligere i år sikrede serien sig en ZULU Award, og de velkendte piger afslørede efterfølgende, at de var klar til en sæson mere, hvis det skulle blive aktuelt.
Desværre ser det ud til, at vi ikke skal sætte vores forventningerne for højt.
– Jeg tror godt, at vi kan sige nu, at der ikke kommer en sæson mere af ‘Prinsesser fra Blokken’. Nu er der gået så lang tid, og der er ikke nogen af os, der har hørt noget, fortæller ‘Prinsesser fra Blokken’-Emma, der ellers selv havde været frisk på en sæson to:
LÆS OGSÅ: Nu kan man igen følge ‘Prinsesser fra blokken’-Emma
– Hvis vi kunne have gjort den lige så god som første sæson, og den ville blive en lige så stor succes, så kunne det have været sjovt. Men det ser ikke sådan ud. Forventningerne til en sæson to ville jo også være tårnhøje, så jeg tror, at folk måske kunne blive skuffede. Istedet stopper vi på toppen, afslutter hun.
Se interviewet med Emma nedenfor, hvor hun også afslører hvorvidt hun gerne selv vil medvirke i ‘Paradise Hotel’:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinderne afslører: Det skal pengene bruges til
LÆS OGSÅ: ‘Prinsesser fra Blokken’: Hellere ‘Robinson’ end ‘Paradise’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Simone: Jeg kan takke Philip for finalepladsen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.