Emilie om break up med Casper: Derfor tog jeg den kedelige beslutning

Emilie tog et svært valg og sårede Casper.

Af Caroline Grønne Wigdal - 16. februar 2020 kl. 8:55

Casper Balo og Emilie Hoffmann faldt for hinanden i ‘Paradise Hotel’, men hjemme i Danmark kørte forholdet ikke helt på skinner, og det endte med, at Emilie afsluttede forholdet.
– Det skete, fordi jeg havde det meget svært med distancen. Ofte gik der mindst 10 dage, før vi kunne se hinanden, og det havde jeg det rigtig svært med. Jeg savnede ham så meget, at det gjorde helt ondt indeni. Til sidst gik jeg mest rundt og var nedtrykt og ked af det, fortæller Emilie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe efter sex med Oliver: Det skulle få ham ud
På det tidspunkt boede hun i Ringe, mens Casper boede i Aarhus, hvilket han stadig gør. Det tog så hårdt på Emilie, at hun ikke følte motivation for noget. Så for at hun kunne blive den glade version af sig selv igen, tog hun den kedelige beslutning om, at de ikke længere skulle være et par.
LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance

Når kærlighed gør ondt

Det skete i midten af oktober sidste år. Casper blev selvfølgelig ked af beslutningen, men ‘Paradise’-parret blev ikke uvenner på noget tidspunkt.
– Han skrev endda, at jeg altid måtte kontakte ham, og at han altid ville være der for mig. Så jeg synes virkelig, at han var et stort menneske, når man tænker på, hvilken situation han stod i, og hvor såret han var.
LÆS OGSÅ: CHOK! Irina skulle giftes med en russer
Emilie selv havde også ondt i hjertet, og efter en måned kunne hun ikke længere holde det ud. Følelserne forsvandt ikke.
– Jeg savnede ham stadig, og det skrev jeg til ham. Så tog jeg til Aarhus, hvor vi snakkede om tingene, og vi blev enige om, at vi gerne ville hinanden, men det skulle være på nogle andre betingelser end før. Så jeg sagde mit job og min lejlighed op, siger Emilie på dagen, hvor hun står og venter på flyttemændene, som skal hjælpe hende med at rykke til Aarhus.
LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef
– Det er den helt rigtige beslutning, og gud hvor jeg glæder mig. Det har været hårdt at skulle vente i tre måneder, jeg havde aldrig troet, at det kunne være så hårdt at bo med den distance til hinanden. Og det er jo kun, fordi jeg elsker ham så højt, at det gør så ondt, tilføjer hun.
LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Jeg er forelsket i min venindes chef
Parret er netop i denne weekend flyttet sammen i den lejlighed i Aarhus, hvor Casper til nu har boet med sin ‘Paradise’-bror Daniel.